Senior prosjektleder bygg - Tønsberg / Skien

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll Norge
FylkeFlere fylker
StedTønsberg, Skien
Søknadsfrist20.12.2015

Rambøll sin bygg-avdeling i Tønsberg og Skien opplever vekst og søker en engasjert og erfaren medarbeider som vil være med å utvikle oss videre. Vi kan tilby allsidige arbeidsoppgaver, der man vil kunne jobbe med marked og bygge relasjoner, jobbe faglig med konstruksjoner, styre prosjekter/ prosjektledelse, og rettlede yngre ingeniører og sivilingeniører.

Om stillingen

En hovedoppgave vil være å lede og koordinere prosjekter og oppdrag innenfor bygg. I tillegg blir du sentral i å arbeide med alle aktører i vårt marked, skape relasjoner, bygge nettverk og arbeide med kunder og oppsøke arbeid overfor potensielle fremtidige kunder. Andre viktige oppgaver vil være:

  • Faglig oppfølging av prosjektering og modellering av konstruksjoner
  • Tilbudsarbeid, kalkulasjon, kontrakts-arbeid og forhandlinger
  • Oppplæring og rettledning/ coaching av andre kollegaer

Hvem vi søker

Vi ser etter deg som har 6-10 års erfaring innen prosjektering av betong, tre og stålkonstruksjoner. Du drives av å skape resultater gjennom andre og liker å veilede andre kollegaer. Du har god innsikt og forståelse for gjeldende standarder og moderne beregningsverktøy. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Utdannelse: ingeniør/sivilingeniør
  • Gjerne en teknisk bakgrunn og praktisk byggerfaring
  • Oppdatert på nye standarder og byggforskrifter
  • Erfaring fra relasjons- og nettverksbygging fra kundearbeid

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene på denne siden 

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktperson

Avdelingsleder, Jon Rødsætre +47 954 94 412

Vis flere stillinger: