Elektrikere til Arendal og Grimstad

Jobzone har en visjon om å være den beste arbeidsgiver. Vi jobber tett mot kunder og vikarer innenfor de fleste yrkesområder, både i privat og offentlig sektor. Jobzone er det største norskeide bemanningsselskapet med over 40 lokale kontorer. I 2014 formidlet vi 8000 medarbeidere til vikariater og faste stillinger.

FirmaJobzone
FylkeAust-Agder
StedArendal / Grimstad
Søknadsfristsnarest

Våre to kunder holder til i Grimstad og i Arendal. Begge bedriftene er ledende innen sin bransje, med solid økonomi og flotte arbeidsforhold og betingelser. På grunn av stor oppdragsmengde søker vi etter flere elektrikere, som i en prøveperiode kan leies ut til firmaene gjennom Jobzone. Lønn og betingelser vil være de samme som bedriftene tilbyr sine ansatte.

Begge bedriftene besitter allerede svært god kompetanse innenfor sterkstrøm og svakstrøm, og har i tillegg ansatte som er spesialiserte innen ulike typer el- installasjoner. Firmaene er også totalleverandører av elektroniske anlegg og utfører alt fra prosjektering til installering av elektriske anlegg i bolig, i større boligprosjekt, nybygg, rehabilitering og service eller tavlebygging for skip og offshore. Andre oppgaver som belysning, alarm, varmepunpe, nettverk, boligkontroll og internkontroll for næringskunder, viser litt av mulighetene for solid fagutvikling.

Arbeidsoppgaver

Begge bedriftene besitter allerede svært god kompetanse innenfor sterkstrøm og svakstrøm, og har i tillegg ansatte som er spesialiserte innen ulike typer el- installasjoner. Firmaene er også totalleverandører av elektroniske anlegg og utfører alt fra prosjektering til installering av elektriske anlegg i bolig, i større boligprosjekt, nybygg, rehabilitering og service eller tavlebygging for skip og offshore. Andre oppgaver som belysning, alarm, varmepumpe, nettverk, boligkontroll og internkontroll for næringskunder, viser litt av mulighetene for solid fagutvikling.

For begge stillingene krever vi at du må kunne jobbe selvstendig og du må være løsningsorientert. I tillegg ønsker vi at du er serviceinnstilt og har en positiv holdning til våre kunder og leverandører. Pågangsmot kombinert med arbeidslyst er egenskaper vi vektlegger.
Vi tilbyr lønn etter avtale og spennende arbeidsoppgaver i et aktivt og inspirerende miljø.

Kvalifikasjoner

  • Du må ha fagbrev som elektriker og gjerne noen års erfaring.

Personlige egenskaper

  • Du er, som oss, opptatt av kvalitet og service og har en positiv holdning til våre kunder og leverandører.
  • Pågangsmot kombinert med arbeidslyst, er egenskaper som vektlegges
  • Du kan jobbe selvstendig, og du samarbeider godt med andre
  • Det er også viktig at du ser løsninger og at du er stolt av ditt fag.

Minimum utdannelsesnivå

  • Fagbrev som elektriker
  • Sertifikat

Språkkunnskaper

Du må beherske det norske språket både muntlig og skriftlig. Dette er svært viktig for oss og våre kunder.

Vi tilbyr

  • Vi tilbyr lønn etter kvalifikasjoner og gode arbeidsbetingelser.
  • Du vil få anledning å jobbe med svært spennende og varierte arbeidsoppgaver i et inspirerende og godt faglig miljø.
  • Dine faglige utviklingsmuligheter er store og du vil trives godt i et hyggelig og sosialt arbeidsmiljø der du som arbeidstaker blir sett og verdsatt.

Jobzone samarbeider tett med firmaene i denne prosessen. Det betyr at søknadene vil behandles fortløpende etter som de kommer inn og de vil bli vurdert sammen med de respektive lederne. Alle vil selvfølgelig få et svar fra oss og intervjuene kommer fortløpende i tiden fremover. Vi vil også gjerne vurdere dere som allerede er i jobb, men som kan tenke dere nye utfordringer. Her er det viktig at både dere som er helt ledig i dag og dere som er i faste jobber, griper denne muligheten for karriereutvikling og arbeidsglede.

Søk på jobben her

Kontaktperson

Anneli Brannfjell Olsen
/ 95123675
anneli.brannfjell@jobzone.no



Vis flere stillinger: