Foto: InfratekFoto: InfratekFoto: InfratekFoto: InfratekFoto: Infratek

Infratek trakk til seg studenter med superheltkonsept

Elektroutbyggeren Infratek møtte i oktober unge fremtidige jobbsøkere med konseptet «De usynlige superheltene» på UKA i Trondheim.

Det skriver Infratek i en pressemelding mandag.

Norske nettselskaper skal, ifølge Energi Norge, investere rundt 95 milliarder kroner i regional- og distribusjonsnettet de neste 10 årene. Det betyr et marked i sterk vekst – og kamp om de beste hodene. I oktober deltok de på studentarrangementet UKA med konseptet «De usynlige superheltene».

– Infratek sørger for at den kritiske infrastrukturen, primært strømforsyningen i Norden fungerer. Over 2 millioner mennesker er avhengige av oss hver eneste dag. Jo bedre vi gjør jobben, jo mindre merker befolkningen det. Derfor brukte vi konseptet «De usynlige superheltene» da vi markedsførte oss for framtidige arbeidstakere på Gløshaugen i Trondheim, uttaler konsernsjef Lars Bangen i pressemeldingen.

Infratek var Dagens bedrift under studentarrangementet UKA, og deltok med stand, masteklatringskonkurranse, kabeltrekkingkonkurranse i lag, instagramkonkurranse og bedriftspresentasjon, heter det i pressemeldingen.

Nesten hundre personer deltok i konkurransene, skriver Infratek.

– Vi opplever at vi fikk utrolig god respons fra studentene, som også var veldig interesserte på bedriftspresentasjonen. Vi håper at vi ender opp med å ansatte noen av disse når de er ferdige med utdanningen, sier leder for kompetanseutvikling i Infratek, Margrete Martin.