Administerende direktør

Skolt Holding AS er et offensivt og utviklingsorientert selskap som eies av familien Skolt. Selskapet satser innenfor områdene Pukkverk, Eiendom og Entreprenør. Skoltbrødrene som startet virksomheten i 1953, bygde opp selskapet ved å være arbeidsomme, nøkterne og redelige, men også optimistiske og dristige. Dette er grunnleggende verdier som fremdeles er viktige. Skolt Holding med heleide datterselskaper har 40 dyktige medarbeidere og er finansielt solid. Selskapene i gruppen har i 2015 en total omsetning på omlag 500 MNOK når selskapets andel av omsetningen i deleide selskaper er inkludert. Størst av disse er Luva Holding AS, der Skolt Holding eier 50 %. Luva Holding er morselskapet til blant annet Park & Anlegg AS. Hovedkontoret til Skolt Holding er samlokalisert med Pukkverket i Moss.

Pukkverk: Selskapet eier i dag 4 pukkverk og ett utsalg, lokalisert Moss, Råde, Sarpsborg, Vestby og Fredrikstad (utsalg). Pukkverkene har hatt stabilt gode resultater og leverer årlig opptil 1.200.000 tonn kvalitetspukk til betong-i og asfaltproduksjon samt bygg og anlegg.

Eiendom Eiendomsvirksomheten forvalter i dag ca. 48.500 m2 til utleie i Østfold. Dette inkluderer både industri, handel og kontorer. I tillegg kommer større tomtearealer med spennende utviklingsmuligheter.

Entreprenør Park & Anlegg AS er eid av LUVA Holding AS hvor Skolt Holding AS kjøpte 50 % av aksjene i 2013. Luva Holding AS eier også selskapet Calluna Grøntanlegg AS i tillegg til en del interessante eiendommer med utviklingspotensial. De har i dag ca. 250 motiverte medarbeidere som har gjort det mulig å doble omsetningen de siste 2 årene.

FirmaSkolt Holding
FylkeØstfold
StedMoss
Søknadsfristsnarest

Entreprenør Park & Anlegg AS er eid av LUVA Holding AS hvor Skolt Holding AS kjøpte 50 % av aksjene i 2013. Luva Holding AS eier også selskapet Calluna Grøntanlegg AS i tillegg til en del interessante eiendommer med utviklingspotensial. De har i dag ca. 250 motiverte medarbeidere som har gjort det mulig å doble omsetningen de siste 2 årene.
Til å videreutvikle selskapet søker vi en engasjert og inspirerende:

Administerende direktør

PUKKVERK - EIENDOM - ENTREPRENØR

Vi søker etter en høyt kompetent, industrielt engasjert og utviklingsorientert leder med finansiell forståelse. Lederens hovedoppgave blir å lede en videreutvikling av selskapet, både strukturelt og administrativt, slik at det kan fortsette sin positive økonomiske utvikling.

Hovedarbeidsområder vil være:

  • Legge til rette for at styret kan ta gode strategiske beslutninger som sikrer videre vekst og utvikling for selskapet. Sørge for at beslutningene omsettes i handling.
  • Videreutvikle selskapets interne prosesser ved utarbeidelse av strategi, handlingsplaner og måltall slik at de forankres grundig og fungerer som effektive styringsverktøy.
  • Være en motiverende “spillende trener” for sine ledere og medarbeidere slik at organisasjonen utvikler seg og står godt rustet som et effektivt lag som når selskapets mål og økonomiske resultater både på kort og lang sikt.
  • Sørge for at selskapet måler og styrer etter relevante nøkkeltall som sikrer effektiv ressursutnyttelse i alle deler av virksomheten, herunder at det iverksettes nødvendige korrigerende tiltak ved behov.
  • Benytte enhver relevant anledning til å trekke frem selskapets grunnleggende verdier og selv etterleve disse.
  • Opprettholde en aktiv ekstern aktivitet som sikrer fortsatt tilgang til spennende nye forretningsmuligheter

Vi søker en utviklingsorientert ingeniør / økonom / jurist med ledererfaring innen relevante virksomhetsområder.

Vi kan tilby en stilling med muligheter for å utvikle selskapets virksomheter både organisk og strukturelt med en eierstruktur med korte beslutningsveier. Betingelsene er konkurransedyktige og arbeidsmiljøet er uhøytidelig og godt.

Les mer om selskapets virksomheter på www.skolt.no

Spørsmål om stillingen?

Hege Lise Sørbye

Partner Kingbird Executive Search

Telefon 911 70 580

Søk stilling

Vis flere stillinger: