Strømme ansatt som regiondirektør Vest i Stema

Karianne Strømme er ansatt som regiondirektør vest i Stema Rådgivning AS.

- Hun var allerede ansatt hos Stema i Bergen, og da hun viste interesse for den utlyste stillingen som regionsdirektør, ble trygge på at vi har funnet den riktige personen for jobben, forteller administrerende direktør Janne Aas-Jakobsen.

Den nyansatte regiondirektøren vil fortsette som prosjektleder, men vil i tillegg ha resultatansvar i Vest, som omfatter Stavanger, Bergen og Trondheim. Hun blir da også en del av ledergruppen til Stema Rådgivning.

Strømme er utdannet sivilingeniør, og begynte som prosjektleder i Stema Rådgivning i 2015. Hun har tidligere vært ansatt i blant annet StorBergen Boligbyggelag og NCC Bolig AS, og har erfaring som daglig leder i deleide selskaper.

Hun forteller at hun ser frem til nye utfordringer i ny stilling. Stema har mange spennende prosjekter gående i Bergen som EnTek ved UIB, Media City Bergen, ferdigstillelse av Jonsvollskvartalet og ny terminal på Flesland.

- Så fremover nå må vi fokusere på gjøre en god jobb på disse prosjektene, samtidig som vi må ut å finne nye markeder og nye prosjekter. Det blir også kjekt å se hva vi kan få til med avdelingskontorene vi har i Trondheim og Stavanger, sier hun.