Alf Bjerckes vei 30

Braathen Eiendom kjøper moderne logistikkbygg på Alnabru

Braathen Eiendom overtar en moderne kombinasjonseiendom på ca. 12.000 kvm som er leid ut på lange kontrakter.

I dag er Jungheinrich, Grundfos og HM leietakere i bygget. Bygget er ferdigstilt i 2015, og har i tillegg til miljømessig effektive løsninger også et arkitektonisk spennende uttrykk. Bygget har en meget god beliggenhet ved Østre Aker Vei og nær terminalområdet på Alnabru.

– Det er naturlig for Braathen Eiendom å eie både Alf Bjerckes vei 28 og 30, for eiendommene er på mange måter praktisk å anse som én eiendom. Totalt er nær 60.000 kvm leid ut til ledende aktører i sine respektive bransjer. Eiendommene utgjør noe nytt innenfor kombinasjonssegmentet i Norge, og det er all grunn til å gi ros til ROM Eiendom og Aspelin Ramm som har utviklet begge eiendommene med høyeste grad av profesjonalitet, sier administrerende direktør i Braathen Eiendom, Leif Arne Røsnes i en pressemelding.

– ROM Eiendom har i tett samarbeid med Aspelin Ramm over lang tid transformert området mellom Alnabruterminalen og Østre Aker vei fra jernbanerelatert eiendom til moderne kombinasjonseiendommer. Vi er glade for at kjøperne av bygget verdsetter kvalitetsbygg med miljømessig bærekraftige løsninger, sier utviklingsdirektør i ROM Eiendom, Morten Austestad.