Anleggsleder Asfalt mobile verk

Peab Asfalt er et av Skandinavias største asfaltselskaper. I Norge tilbyr Peab asfaltvirksomhet gjennom datterselskapet Peab Asfalt Norge AS og Terje Hansen, med virksomhet først og fremst på Østlandet og i Midt-Norge.
Asfaltvirksomheten i Norge og Sverige består av totalt 700 ansatte. Våre kunder er private, statlige og kommunale virksomheter.
Vi asfalterer alt fra oppkjørsler, veier og broer til store prosjekter innen infrastruktur.

FirmaPeab Asfalt
FylkeAkershus
StedLysaker
Søknadsfristsnarest

PEAB Asfalt i løpet av kort tid blitt en ledende aktør. Vi har motiverte og dyktige medarbeidere, som danner grunnlaget for en ytterligere vekst i markedet. Vi ønsker å styrke vår organisasjon med en anleggsleder som skal være operativ ansvarlig for gjennomføring av asfaltjobbene i samarbeid med prosjektleder.

Vi er derfor på jakt etter en person med solid praktisk erfaring fra asfaltbransjen, og som har evne til å planlegge og lede et team med asfaltarbeidere.

Vårt største mobile verk er for tiden lokalisert på Vinstra, men vil om et års tid få en annen lokalisering.

Vi kan tilby et utviklende og hyggelig arbeidsmiljø og gode betingelser.

Har du spørsmål om stillingen kan du ringe Dag Olav Tangen hos ifo, tlf 913 26 382. Søknad med CV sender til dag.tangen@ifo.no snarest. Alle søknader blir konfidensielt behandlet inntil annet er avtalt.

Vis flere stillinger: