Fra venstre Prosjektleder for Jernbanereformen Carlo Thomsen og Divisjonssjef i Rejlers Nils-Petter Aspestrand.

Rejlers Norge vant jernbaneavtale

Regjeringen skal styrke jernbanens rolle i transportsystemet. I jernbanereformen tas det høyde for at staten blant annet skal eie infrastruktur og togmateriell, ha ansvar for drift, vedlikehold og utbygging av jernbanenettet, samt å planlegge og å koordinere togruter.

Det er med stor glede at vi kan annonsere at Rejlers har vunnet rammeavtalen for jernbanefaglig rådgivning knyttet til jernbanereformen.

- Gjennom denne avtalen viser Rejlers at vi representerer det ypperste av Jernbanefaglig kompetanse og erfaring i landet. Vi er stolte, glade og ikke minst ydmyke for å få en så viktig rolle fremover i å sikre gode og effektive produkter for kundene av jernbanetransport i fremtiden sier Divisjonssjef Nils-Petter Aspestrand i Rejlers.

Jeg tror vår styrke er god kjennskap til aktørene og sektoren totalt, samt at vi har jobbet med å forbedre og utvikle skinnegående transport over lang tid. Våre medarbeidere representerer en god blanding av formell utdanning og lang erfaring med praktisk drift og implementering. Samferdselsdepartementet skal få god dra hjelp med vårt team slik at arbeidet med å reformere norsk jernbane lykkes, fortsettes Aspestrand.

Rammeavtalen er på fire år med opsjon på to år.