Multiconsult søker Prosjekteringsleder til Integrerte oppdrag - Oslo

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom 45 kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler muliggjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre mer enn 2000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende seks forretningsområder: Bygg & eiendom, Industri, Olje & gass, Samferdsel & infrastruktur, Energi og Miljø & naturressurser.

Multiconsult AS har for tiden en stor oppdragsmengde med mange spennende og prestisjepregede prosjekter, bl.a. kulturbyggene i Bjørvika med Deichmanske hovedbibliotek og Munch-museet, utbyggingen ved Universitetet i Ås, "Campus Ås", kampflybasen på Ørlandet i Trøndelag, utvidelse av kontorkomplekset til Det norske Veritas på Høvik og Nytt sykehus for Vestre Viken.

For å imøtekomme behovet i disse og andre prosjekter, søker vi blant annet Prosjekteringsleder til seksjon Integrerte oppdrag. Arbeidssted vil være ved hovedkontoret på Skøyen i Oslo. Integrerte oppdrag er en del av avdeling Bygg og Eiendom som også omfatter byggeteknikk, elektro- og VVS-teknikk.

FirmaMulticonsult
FylkeOslo
Søknadsfrist31.12.2015

Seksjon Integrerte Oppdrag har ansvar for å stille opp med Prosjekteringsleder for våre flerfaglige oppdrag inn mot Bygg og Eiendomsmarkedet. Vi søker etter erfarne sivilingeniører/ingeniører med minst 10 års erfaring, med evner og interesser for å ta ansvar som Prosjekteringsleder.

Din jobb vil bestå i å lede oppdragets lederteam, bestående av deg selv, disiplinledere og evt. støttefunksjoner. Du skal drive prosjekteringsprosessen, drive fagene fremover i riktig tempo.

Kvalifikasjoner:

Entreprenør-/byggeledererfaring er en fordel. Du må ha gode relasjonelle egenskaper, være kundefokusert, like å jobbe i team, motivere og engasjere, ha gode kommuniserende og samarbeidende egenskaper, samt ta ansvar for helheten.

Multiconsult tilbyr

Vi kan tilby spennende dager i utfordrende oppdrag i samspill med svært kompetente medarbeidere, i tillegg til:

  • En spennende stilling med varierte arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Moderne lokaler sentralt i Oslo
  • Fem ukers ferie samt fri mellom jul og nyttår samt i påsken
  • Et aktivt bedriftsidrettslag og sosiale tiltak som bidrar til samhold og trivsel
  • Firmahytter
  • En ekspansiv bedrift kjennetegnet av et sterkt merkenavn og et multifaglig miljø

For ytterligere informasjon om stillingen, ta kontakt med Anne Mette Bjerknes, seksjonsleder Integrerte oppdrag, tlf.: +47 982 10228 / e-post: anne.mette.bjerknes @multiconsult.no

Søk på jobben her

Vis flere stillinger: