Seksjonsleder

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7000 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region øst
FylkeHedmark
StedHamar
Søknadsfrist25.11.2015

Leder for Utbyggingsseksjonen ved Statens vegvesen vegavdeling Hedmark

Vegavdeling Hedmark har på vegne av stat og fylke blant annet ansvar for vegforvaltning, drifts- og vedlikeholdstiltak og utbyggingstiltak på 3744 km veg. Herunder også myndighetsoppgaver knyttet til areal- og transportutvikling og trafikksikkerhet.

Avdelingen er organisert i en plan- og trafikkseksjon, en driftsseksjon og en utbyggingsseksjon.

Til å lede utbyggingsseksjonen søker vi deg som liker å få høyt kvalifiserte medarbeidere til å trives og lykkes, som kan levere gode resultater og som kan bidra i utvikling av organisasjon og fagområder.

Ansvarsområde

Som seksjonsleder får du ansvar for et område som har stor betydning for eksisterende infrastruktur, og utvikling av infrastruktur, i Hedmark fylke. I tillegg til å ha personal- og økonomiansvar, er det viktig å være trygg i kontakt med media og samfunnsaktørene vi samhandler med. Her er fylkeskommunen, 22 kommuner og det private næringslivet sentrale.

I inneværende 4-årsperiode skal vi gjennomføre investeringstiltak på vegnettet i størrelsesorden 1,8 mrd. kroner, fordelt på riksveger og fylkesveger.

Stillingen har kontorsted på Hamar, og som leder får du ansvar for oppfølging av ca. 25 medarbeidere, der fem har kontor i Kongsvinger. Det må påregnes en del reisevirksomhet.

Stillingen inngår i vegavdeling Hedmarks ledergruppe.

Ønsket bakgrunn

Statens vegvesen er en profesjonell, framtidsrettet og inkluderende etat. Vi ønsker oss en tydelig, løsningsorientert og innovativ person med lederfaring. Det er viktig at du samhandler og kommuniserer godt, og viser handlekraft gjennom faglig styrke og personlige egenskaper. Som leder forventes det at du har et bevisst forhold til at du er både rollemodell og kulturskaper internt som eksternt. Personlige egenskaper som dokumenterer samarbeidsevner, resultatfokus og lojalitet blir vektlagt. Høgskole eller universitetsutdanning er ønskelig , men god og relevant praksis og gode personlige forutsetninger kan kompensere for dette . Stillingen forutsetter godkjent sikkerhetsklarering eller at slik kan gis.

En god arbeidsplass

Statens vegvesen har en rekke utviklingsprogram for både ledere og fagfolk. Arbeidsmiljøet på vegavdelingen er preget av humor og nytenkning, der vi hele tiden er opptatt av å lære og utvikle faget i tråd med samfunnsutviklingen. Vi er fleksible og løsningsorienterte og samarbeider mye på tvers av seksjoner og avdelinger.

Vi har fleksitidsordning og tilbyr pensjons- og låneordninger i States pensjonskasse.

Statens vegvesen skal preges av mangfold. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke jobb hos oss, og vi tilrettelegger arbeidsforholdene dersom det er behov for det.

Lønn fastsettes etter nærmere avtale i henhold til etatens lønnspolitikk.

Det gjøres oppmerksom på at vi ikke offentliggjør navn på søkere som har anmodet om konfidensiell behandling før vedkommende er kontaktet.

Søknad med CV sendes elektronisk. Vitnemål og attester tas med ved et evt. intervju.

Nærmere opplysninger får du av avdelingsdirektør Aud M. Riseng på tlf. 911 97498.

Søk stilling

Vis flere stillinger: