Veidekke Entreprenørs Magnar Huse (f.v.) og Dag Andresen får med seg Leif Grimsrud AS på laget, representert ved Asle M. Berg og Martin Grimsrud. 

Veidekke har gjennomført kjøpet av Leif Grimsrud AS

Veidekke Entreprenør AS har inngått endelig avtale om å kjøpe 80 % av aksjene i anleggs­entreprenøren Leif Grimsrud AS i Halden med datterselskapene Leif Grimsrud Entreprenad AB og Øst AS. 

- Kjøpet styrker vår lokale og regionale virksomhet i det sentrale østlandsområdet, og nå gleder vi oss til å få mange nye dyktige kolleger, sier adm. direktør Dag Andresen i Veidekke Entreprenør.

Grimsrud har 230 ansatte i Østfold og 30 i Strømstad, og samlet omsetning var 920 millioner kroner i 2014. Grimsrud utfører lokale byggeoppdrag i Halden og anleggsoppdrag i Østfold, Akershus og i Bohuslän.

- Grimsrud er en solid og veldrevet entreprenør som har levert gode resultater i lang tid. De har god kompetanse på prosjektering, planlegging og drift med egne ansatte og maskiner. I tillegg har de sammen­fallende verdier og en bedriftskultur som vil passe svært godt inn i Veidekke. Vi ser frem til å få deres dyktige fagarbeidere og funksjonærer med på vårt lag, sa administrerende direktør Dag Andresen i Veidekke Entreprenør da kjøpsprosessen ble offentliggjort 5. oktober.

Overdragelsen skjer med virkning fra 13. november. Kjøpesummen utgjør 300 millioner kroner.