- Jeg har jobbet svært tett på norske JM i fem år og kjenner mulighetene og forbedringspotensialet både i driften og i markedet svært godt, sier Martin Asp.

Martin Asp ny toppsjef i JM Norge

Martin Asp (42) er nå ansatt som JM Norges administrerende direktør etter å ha vært konstituert i stillingen siden 1. kvartal 2015. 

Han er også JM-konsernets divisjonsdirektør for JMs virksomhet utenfor Sverige som i tillegg til Norge omfatter Finland, Danmark og Belgia.

Før Asp i januar ble konstituert i stillingen som øverste leder i Norge var han den norske virksomhetens styreleder.

-Jeg har jobbet svært tett på norske JM i fem år og kjenner mulighetene og forbedringspotensialet både i driften og i markedet svært godt. Vi har en sterk og kompetent organisasjon som jeg gleder meg til å fortsette å jobbe med, sier Asp.

JM Norge oppnådde i fjor en omsetning på 2.563 millioner kroner og hadde fra januar til og med september i år en omsetning på 1.903 millioner kroner.

Martin Asp ble ansatt i JM i Stockholm i 1996 og har jobbet som arbeidsleder, prosjekteringsleder, prosjektleder og som daglig leder av et større eiendomsselskap i konsernet. I 2011 fikk han plass i konsernledelsen. Han er utdannet sivilingeniør og har i tillegg en grad i økonomi.