Foto: NCC Roads

Veiservice i NCC ISO 9001-resertifisert

NCC Roads Veiservice har i løpet av høsten gjennomført revisjoner av kvalitetssystemet og fått resertifisert ISO 9001:2008-sertifikatet. 

Frank Mathillas

- Et viktig kvalitetsstempel for virksomheten, sier direktør for Veiservice, Frank Mathillas. 

Det Norske Veritas (DnV) har stått for revisjonen av kvalitetssystemet og ingen alvorlige feil ble funnet. Resertifiseringen viste at Veiservice har et godt kvalitetssystem og ikke minst at det er godt implementert i organisasjonen.
- Revisjonen viste at vi har meget god kontroll på vår virksomhet og at vi jobber meget godt med kontinuerlig forbedring i alle våre enheter, sier Kvalitet- og HMS-sjef i Veiservice, Maria Moe Skøien.
Hun understreker også at Statens vegvesen har som krav at entreprenørene på driftskontrakter har et kvalitetssystem, som kvalifiserer for sertifisering til ISO 9001-standarden.
NCC Roads Veiservice ble sertifisert til denne standarden i 2009 og har jobbet systematisk med å forbedre og videreutvikle kvalitetssystemet kontinuerlig. Direktør for Veiservice, Frank Mathillas, mener sertifiseringen bidrar til høy kvalitet på de tjenestene Veiservice leverer både internt i NCC og til selskapets kunder. Han mener også at et godt kvalitetssystem og videreutviklingen av dette også har bidratt til økt lønnsomhet i prosjektene.
- Jeg er svært fornøyd med at vi nå har fått resertifisert vårt kvalitetssystem i henhold til ISO 9001-standarden. Det er selvfølgelig veldig hyggelig at resertifiseringen gikk så godt som det gjorde. Vi ser på sertifiseringen som et viktig kvalitetsstempel for Veiservice og hvordan vi har jobbet med kvalitet de siste årene. Dette bidrar til god kvalitet på våre tjenester og styrker dermed kundeopplevelsen, sier Mathillas.