Proffselger

L-Flis & Interiør AS er et av markedets ledende selskap innenfor salg og distribusjon av keramiske fliser. Hovedkontor, butikk og lager er sentralt beliggende på Alnabru i Oslo, og firmaet teller i dag 41 ansatte. FagFlis skal være det profesjonelle markedets førstevalg.

FirmaFagFlis / L-Flis & Interiør
FylkeBuskerud
StedLiertoppen
Søknadsfristsnarest

Vi søker nå etter en ny kollega som er interessert i å bli god og ønsker å utvikle seg!

Som selger hos oss vil du jobbe med salg mot både eksisterende og nye kunder, primært mot proffkunder. Du vil jobbe i et lite, men rutinert team med to butikkselgere, en proffselger og en lagerarbeider, hvor alle er avhengig av hverandre og sammen bidrar til et godt arbeidsmiljø.

Vi har fine nye lokaler ved Liertoppen og en flott butikk som også fungerer som showroom for kundene våre.

Vi selger keramiske fliser og tilbehør til de største aktørere på markedet og vi er best i klassen på service og oppfølging.

Du vil få muligheten til å jobbe hos markedslederen i et erfarent miljø med stort tempo, hvor alle spiller hverandre gode.

Du vil jobbe med spennende produkter, bygge relasjoner i bransjen, få god produktkunnskap og stor personlig utvikling.

Vår bedrift er i stadig vekst, vi tilbyr konkurransedyktig lønn, bonusordning, gode forsikringer og utviklingsmuligheter for rett person.

Er du uredd, initiativrik, glad i mennesker og klarer å skape et tillitsforhold til kunden, har du svært gode forutsetninger for å lykkes hos oss!

Noen av ansvarsoppgavene blir innhenting og prising av prosjekter, møter med entreprenører, arkitekter og utførende håndverkere, sørge for leveranser og service samt oppfølging i etterkant. Bidra til å holde butikken oppdatert og ryddig, samt salg og service fra denne er også relevante arbeidsoppgaver.

All nødvendig opplæring vil bli gitt!

Søk på jobben her

Spørsmål om stillingen?

Mats Frenningsmoen

HR-ansvarlig

Telefon

22 80 18 15 / 411 89 711

Vis flere stillinger: