Avdelingsleder

COWI AS er et av Norges ledende flerfaglige rådgivende ingeniørselskap med om lag 1100 medarbeidere innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging. Forretningsområdene er delt inn i bygninger, miljø og samfunn, samferdsel og vann. Vårt mål er å se helheten og sette sammen team tilpasset det enkelte prosjekt. COWI AS er en del av COWI gruppen, som med ca. 6300 medarbeidere internasjonalt gir tilgang til verdifull kompetanse og kapasitet.

FirmaCOWI
FylkeOslo
Søknadsfrist16.11.2015

Vårt fagmiljø

COWI søker en engasjert og erfaren leder for å lede den ene av to elektroavdelinger i Oslo. Avdelingen er godt etablert med 30 dyktige fagpersoner. Til sammen tilbyr disse to avdelingene et stort elektromiljø, hvor man vil kunne disponere kapasitet og kompetanse hos over 60 medarbeidere.

Vi ser etter en person som evner å videreutvikle avdelingen, har kremmerånd og liker å være ute i markedet. Rollen som avdelingsleder vil rapportere til regionssjef Divisjon Bygninger i Oslo.

Dine arbeidsoppgaver

Som avdelingsleder blir din primæroppgave å lede, engasjere samt gi medarbeiderne en klar opplevelse av retning og strategi. Du er opptatt av å ha kundefokus, bygge nettverk og bedrive markedsarbeid. Du tar initiativ til å utvikle egen enhet, region og divisjon. En viktig hensikt med stillingen vil være planlegging og gjennomføring av tiltak som styrker faglig utvikling og kompetanseheving i avdelingen, rekruttering samt oppfølging og veiledning av medarbeidere. Du vil være deltakende i prosjekter samt kvalitetssikre oppdrag.

Som ansatt hos oss vil du få en sentral rolle i den videre utvikling av elektro fagmiljøet og markedsområdet som helhet.

Dine kvalifikasjoner

Vi leter etter deg som har genuin interesse for å lede og videreutvikle faget og markedet. Tett samarbeid i egen avdeling og med andre fagdisipliner er viktig for deg og du inspireres og motiveres av å skape resultater både gjennom og sammen med andre. I tillegg er du god til å håndtere flere oppgaver samtidig, takle press og raske endringer.

Som leder er du selvdreven og proaktiv, har gode administrative evner og er opptatt av å motivere og sikre god faglig utvikling hos dine medarbeidere. Du kjenner dine ressurser og vet hvordan du skal bygge team som lykkes i oppdragene.

Som en trygg relasjonsbygger bruker du din kompetanse og erfaring innen ledelse til å skape tillit internt og eksternt, og utvikler nyttige nettverk som bidrar til et godt fagmiljø. Samtidig vet du hvordan du skal bruke nettverket ditt til å skape gode kunderelasjoner og tiltrekke deg gode prosjekter og dyktige medarbeidere.

Du er opptatt av kvalitet, og kjenner sammenhengen mellom en god bunnlinje, godt gjennomførte prosjekter og fornøyde kunder.

Krav til kvalifikasjoner:

  • Ingeniør/siving. Elektroteknikk.
  • 5 til 10 års erfaring fra ledelse av byggeprosjekter som rådgiver eller entreprenør. Eventuelt kombinasjon av marked/prosjekt/fag.
  • Gjerne erfaring med ledelse av medarbeidere i kompetansemiljøer.

Kontaktpersoner:

Arne Jorde, Regionssjef Oslo

Epost: aj@cowi.no

Mob: 95948764

Stig Ullersmo, HRBP

Epost: stul@cowi.no

Mob: 40450590

Vis flere stillinger: