Nasjonal databankansvarlig

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7000 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region midt
FylkeMøre og Romsdal
StedMolde
Søknadsfrist25.11.2015

Ved vegseksjonen Møre og Romsdal er det ledig stilling som ansvarlig for nasjonal vegdatabank (NVDB). NVDB er en database med informasjon om statlige, kommunale, private, fylkes- og skogsbilveger. Databasen brukes aktivt i forvaltningen av Norges veger, og inneholder blant annet følgende informasjon:

  • Vegnett med geometri og topologi som danner grunnlaget for kartløsninger og ruteberegnere på internett.
  • Oversikt over utstyr og drenering langs vegen.
  • Ulykker og trafikkmengder (ÅDT).
  • Grunnlagsdata for bruk i støyberegnere og trafikkmodeller.

Hva skal du jobbe med?
Stillingen innebærer at du i hovedsak skal:

  • Bidra til gode og omforente rutiner for hvordan data kommer inn i NVDB.
  • Bidra til at innsamling av skjer i henhold til felles retningslinjer.
  • Delta i regionalt NDVD-nettverk.
  • Registrere og endre data i NVDB, produsere forskjellige NVDB-rapporter og lage temakart.
  • Være en NVDB-fagressurs for hele fageltet på vegavdelingen.
  • Arbeide i nær tilknytning til andre enheter i Statens vegvesen og spesielt med geodataseksjonen.

Du vil få kontorsted Molde.

Hvem er du?
Du har minimum treårig bachelorutdanning med geodatafag fra universitet eller høgskole. Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen i utlandet, må den være godkjent av NOKUT (www.nokut.no).

Det er en fordel at du har erfaring fra geodatafagfeltet. Du må ha gode datakunnskaper og førerkort klasse B.

Personlig egnethet vektlegges spesielt: Du er analytisk, nøyaktig og selvstendig. Du samarbeider godt med andre, du er proaktiv, tar ansvar og brenner for fagfeltet ditt.

Hva tilbyr vi?
Lønn fastsettes etter nærmere avtale i henhold til etatens lønnspolitikk. Fra lønnen trekkes 2 % pensjonsinnskudd til Statens pensjonskasse. Vi tilbyr gunstige arbeidstidsordninger, gode pensjons- og forsikringsordninger, samt muligheter for etter- og videreutdanning.

Annet
Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om din søknad kan bli offentliggjort selv om du har bedt om unntak fra offentlig søkerliste. Du vil bli varslet om dette.

Statens vegvesen jobber for likestilling og mangfold. Vi ønsker medarbeidere av begge kjønn, fra alle aldersgrupper og fra ulike etniske grupper og nasjonaliteter. Dessuten er vi en IA-bedrift og arbeider aktivt for å rekruttere flere medarbeidere med nedsatt funksjonsevne.

Søknad med CV sendes elektronisk. Vi setter pris på om du har anledning til å laste opp dine vitnemål. Originale vitnemål og attester samt bekreftede kopier tas med til et eventuelt intervju.

Nærmere opplysninger om stillingen kan du få ved å kontakte avdelingsdirektør for vegavdeling Møre og Romdsal, Ole Jan Tønnesen eller seksjonsleder for vegseksjonen, Arnfinn Løvik.

Søk på stillingen her

Kontaktpersoner:
Arnfinn Løvik
tlf: 92243506

Ole Jan Tønnesen
mob: 92029592



Vis flere stillinger: