Landskapsarkitekt

Asplan Viak er eiet av en stiftelse og du vil derfor erfare at vi har et litt annet verdigrunnlag enn mange av våre konkurrenter. Vi vil at hver enkelt medarbeider skal være seg bevisst at alle våre handlinger setter avtrykk; i nærmiljøet og samfunnet som helhet. I våre løsninger, vårt miljøengasjement, vår tverrfaglighet, våre prosjekter. Vår kultur bygges innenfra og reflekteres utad.
Som et av landets største rådgivende ingeniør- og arkitektfirma er vi en viktig arena for samfunnsutviklingen. Vi former samfunnet og ser mennesket.

FirmaAsplan Viak
FylkeVest-Agder
StedKristiansand S
Søknadsfrist01.12.2015

Asplan Viak søker etter en landskapsarkitekt med noen års erfaring til vårt kontor i Kristiansand. Landskapsgruppen på Sørlandet teller i dag 7 medarbeidere fordelt på kontorstedene Arendal og Kristiansand. Landskapsarkitektene jobber innenfor et bredt spekter av oppgaver og har hovedvekten av oppdrag innen detaljprosjektering av alle typer landskapsanlegg, fra konsept til bygging.

Vi ønsker en prosjekterende landskapsarkitekt med utdanning fra universitet eller høyskole. Du er kreativ og har gode samarbeidsevner, har god kompetanse på 3D, oppdragslederfaring og interesse for miljøriktig prosjektering. Du har god kunnskap i norsk muntlig og skriftlig.

Vi tilbyr

  • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver med stor mulighet til å påvirke egen arbeidshverdag
  • Faglig interessant miljø med dyktige og hyggelige kollegaer
  • Konkurransedyktig lønn, gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Fleksibel arbeidstid, fem ukers ferie, fri i arbeidsdagene i påskeuken og i romjulen
  • Studieturer, fagsamlinger og ulike sosiale arrangementer

Søknad med CV og porteforlie sendes vi knappen Søk her på denne siden

Kontaktpersoner:
Avdelingsleder Landskap: Lisbet Haug
mob: +47 95 22 52 01

Gruppeleder Landskap (Arendal): Espen Evensen Reinfjord
mob: +47 48 12 80 56


Vis flere stillinger: