Låsesmed/låsmontør

Rett Bemanning ble etablert i 2003 og vår kjernevirksomhet er formidling av vikarer til næringsliv og offentlige virksomheter, samt rekruttering til faste stillinger. Vårt mål er å være bransjens beste arbeidsgiver og partner ved å ha fokus på lokal kunnskap og personlig oppfølgning av både vikarer og kunder. Våre kontorer har med sin lokale tilknytning god kjennskap til sitt nærområde. Dette gjør at Rett Bemanning kan ha et nært samarbeid med både kunder og vikarer hvor vi finner tilpassede løsninger som passer best for deg og dine behov. Rett Bemanning er din partner for rett person på rett sted til rett tid.

FirmaRett Bemanning
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Låsesmed/låsmontør med fagbrev

Vår oppdragsgiver er en ledende leverandør av sikkerhetsløsninger i Oslo. De leverer alt innen adgangskontroll, låssystemer, sikkerhetsdører, porttelefoner osv for sikring av boliger og næringsbygg. De har nært samarbeide med de største entreprenørene innen bygg og anlegg. Firmaet har god økonomi og gleder seg over jevn økning i antall oppdrag.

De har en klar strategi for en ambisiøs og kontrollert vekst de nærmeste årene. Veksten skal i første rekke komme ved å øke antall nye kunder samt bedre og nærmere oppfølging av etablerte nøkkelkunder. På litt sikt vil salgsapparatet økes, men det viktigste er at alle kunder er sikret best mulig service og oppfølging. Derfor trenger de nå en

montør med kompetanse innen elektro og mekanikk

som også kan være en god og nøytral rådgiver for kundene. Flytende norsk er en absolutt forutsetning i denne stillingen og godt humør setter de stor pris på.

Arbeidsoppgavene vil i første rekke være:
- montering av lås og beslag
- installasjon av adgangskontroll og annet sikkerhetsutstyr
- montere og programmere skyve -og slagdørautomatikk
- service & vedlikehold
- rådgivning
- annet arbeid avh av kompetanse og interesse

Ønskete kvalifikasjoner og egenskaper
- fagbrev, enten som låsesmed eller i svakstrøm
- god kjennskap til mekaniske/elektromekaniske systemer
- plettfri vandel
- tillitsvekkende og pålitelig
- noen års relevant erfaring
- vet hva kundeservice er og viser det i praksis
- trives med fysisk arbeid og høyt tempo
- kan jobbe selvstendig og effektivt
- ansvarsbevisst og nøyaktig
- førerkort for bil er nødvendig

Vår oppdragsgiver kan tilby:
- en trivelig og sikker arbeidsplass
- godt faglig miljø
- konkurransedyktige betingelser
- grundig opplæring
- gode muligheter til personlig og faglig utvikling
- servicebil

Send din søknad snarest til etm@rettbemanning.no eller ring Erik T. Merum i Rett Bemanning på tlf 41 678 670 for mer informasjon. Stillingen er ledig omgående, men vi venter gjerne på den riktige personen. Søknadene vil løpende bli behandlet.

Vis flere stillinger: