Anette Gjestemoen

Fra Veidekke til Vestaksen

Anette Gjestemoen (34) fra Drammen har sluttet i Veidekke og begynt som ny prosjektleder i Vestaksen Eiendom AS.

34-åringen kom som nyutdannet sivilingeniør fra NTNU i Trondheim til Veidekke Entreprenørs AS, avdeling Drammen, i 2006. Etter det har hun gått gradene og har de sist årene vært anleggsleder i Veidekke, blant annet på Konnerud skole, og nå sist i tidligfase og anbudsgiving på Bragernes Kvartal-prosjektet der drammensselskapet Vestaksen Eiendom AS er byggherre.

Vestaksen investerer i bolig- og næringsprosjekter for markedsområdene Oslo, Drammen, Eiker-bygdene og Kongsberg.

– Jeg fikk et veldig godt inntrykk av Vestaksen som byggherre. Det er et lite, men samtidig et veldig spennende selskap som ønsker å vokse seg større og finne sin egen signatur i bolig- og næringsbygg-markedet. Det er også viktig for meg at selskapet har høye miljøambisjoner, sier Anette Gjestemoen.
Ekstra fokus på byggeplassen
– Vestaksen Eiendom er i sterk vekst og vil i tiden som kommer få flere byggeplasser som krever et ekstra fokus. Vi ansetter derfor nå en ny prosjektleder som kan følge opp byggeplassene best mulig. Anette ble valgt fordi hun skilte seg tydelig ut som den beste kandidaten og den som passet best inn i Vestaksen-teamet, sier prosjektsjef Morten Hotvedt i VesteaksenEiendom.

– Selv tror jeg at jeg med min bakgrunn kan bidra med å få til et godt samspill mellom byggherre og entreprenør, påpeker den nye prosjektlederen som vil arbeide tett på prosjekt som Stadionkvartalet i Mjøndalen, Bragernes Kvartal samt næringsparkene i Hokksund og Kobbervikdalen.

Nyttig kompetanse
Hotvedt legger til at 34-åringen er nysgjerrig, er på ballen og er en prosjektleder Vestaksen han har stor tro på at kan tilføre selskapet mye nyttig kompetanse.
– Anette kommer fra en profesjonell entreprenør som vi synes gjør mye riktig. Vi tror at dersom vi som byggherre har best mulig forståelse for hvordan fremtidens entreprenøren tenker, så vil vi sammen skape de beste prosjektene som folk vil bo og jobbe i, avslutter Vestaksens prosjektsjef.