Landskapsarkitekt

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7000 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region midt
FylkeMøre og Romsdal
StedMolde
Søknadsfrist18.11.2015

Vi søker landskapsarkitekt i Molde.

De siste årene har vi ansatt flere dyktige medarbeidere, og hos oss blir du del av et sterkt planleggingsmiljø. På Plan- og prosjekteringsseksjonen er det ca 50 planleggere, hvorav landskapsfaggruppe har 6 landskapsarkitekter og en grøntanleggsforvalter. Det nasjonale landskapsfagmiljøet i Statens vegvesen teller ca 100 personer.

Det er stor aktivitet i Region midt med mange spennende oppgaver.De spenner fra planlegging og utbygging av store vegprosjekter, til gateplanlegging og tiltak for gående og syklende. Det er startet omfattende planlegging av ferjefri E39 gjennom hele Møre og Romsdal. Dette er eksempler på noen av de spennende og utfordrende oppgavene vi arbeider med.

Arbeidsoppgaver

Landskapsarkitektene i Statens vegvesen har stort ansvar og spiller en viktig rolle vegplanlegginga. Dette innebærer blant annet:

  • Ivareta landskapsplanlegging på alle plannivå, fra kommunedelplan til prosjektering (byggeplan).
  • Være fagansvarlig i planprosjekt og utbyggingsprosjekt, og mulighet for å delta i oppfølging av anlegg.
  • Delta i utforming av gater, veger, plasser, konstruksjoner, samt steder for gående og syklende.
  • Deltakelse i utviklingsoppgaver i nasjonale og/eller regionale forum

Hvem er du?

Det kreves at du er landskapsarkitekt med utdanning på hovedfag-/ mastergrads-nivå. Det er et ønske at du har erfaring i bruk av dataverktøy til planlegging og prosjektering (Novapoint, AutoCAD). Du må trives i åpent arbeidsmiljø, og like å bidra til kreativitet og erfaringsutveksling.

Relevant arbeidserfaring er ønskelig, men for en stilling er nyutdannede også aktuelle. Det er ønskelig at du kan Photoshop, Illustrator, VirtualMap eller lignende program til framstilling av illustrasjoner og temakart. Av personlige egenskaper legger vi vekt på at du er initiativrik, selvstendig, utadvendt, faglig engasjert og har gode framstillings- og samarbeidsevner.

Dersom du har hele eller deler av utdanninga di utenfor Norge, anbefaler vi at den er godkjent av NOKUT. Arbeidsspråk er norsk, skriftlig og muntlig. Det er en fordel at du har førerkort klasse B.

Stort engasjement, mye ansvar og faglig utvikling

Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et engasjert og tungt fagmiljø som tenker nytt, deler kunnskap og jobber tett sammen. Du påvirker samfunnsutviklingen, og du får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg viktige oppgaver med mye ansvar, og vi trenger medarbeidere som ønsker å utvikle seg i takt med nye utfordringer.

Medarbeiderne våre forteller om spennende arbeidshverdager med god balanse mellom arbeid og fritid.

Vi tilbyr også disse godene:

  • introduksjonsprogram og fadderordning
  • fleksitid og gode ordninger for avspasering
  • pensjonsordning og mulighet for lån i Statens pensjonskasse
  • etatsskoler og gode muligheter for faglig påfyll

Lønn avtales nærmere i samsvar med vår lønnspolitikk.

Statens vegvesen skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile befolkningen. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene, dersom du har behov for det.

Vi gjør oppmerksom på at søkerlisten kan bli offentliggjort, selv om du har bedt om unntak fra denne, jf.Offl. § 25. Du vil i så fall bli varslet.

Kontaktperson for stillingen er seksjonsleder Anni Kari Pedersen, mobil: 90524355.

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: