Arkoconsult AS får ny daglig leder

Arkoconsult AS fortsetter veksten og setter inn ny daglig leder i selskapet.

Ny daglig leder er Thomas Re. Johnsen som kommer fra stillingen som direktør for Bygg i NCC Construction AS. Johnsen er utdannet fra Bergen Tekniske Fagskole, vært byggeleder i Blink Hus, prosjektleder i Block Watne, adm dir i NCC Bolig AS og nå sist i NCC Construction AS.

Største eier og grunder Ove Håland har inn til i dag vært daglig leder, han vil fortsette i selskapet med fokus på salg, utvikling av selskapets egne prosjekter og prosjektstøtte på eksterne prosjekter.

Arkoconsult AS har i dag 30 ansatte og det forventes en omsetning i 2015 på ca. 55 millioner kroner. Selskapet leverer alt fra A til Å på byggesaker med egne jurister og ingeniører, arkitekttjenester, prosjektledelse, samt utførelse av betong og tømrerarbeid.

Hovedeiere Håvard Hegg-Lunde og Ove Håland er meget godt fornøyd med utviklingen for selskapet.

- En har med seg 30 dyktige og engasjerte medarbeidere, en stabil og trofast kundeportefølje og god ordrereserve. I tillegg arbeides det med spennende prosjekter som utvikles i egen regi. Selskapet kom i år inn på DN sin Gaselle liste og har klare planer for videre lønnsom vekst mot 2020, skriver de i en melding.