Skorve Entreprenør har skrevet kontrakt med Kongsberg Kommunale Eiendomsselskap(KKE). Fra venstre Brynjar Henriksen i KKE, prosjektsjef Åge Seltveit og daglig leder Per Ivar Magnushommen i Skorve Entreprenør.

Skorve bygger mer på Kongsberg

Skorve Entreprenør har fått oppdraget med å bygge nye lokaler for Kongsberg interkommunale legevakt og hjemmetjenestebaser.

Totalentreprisekontrakten, med en verdi på 54 millioner kroner eks. mva, omfatter oppføringen av et nytt bygg plassert ved B-blokka på Kongsberg sykehus.

Bygget oppføres i passivhus-standard og arealene fordeler seg på fire etasjer, hvorav to etasjer er for parkering for tjenestebiler til hjemmetjenestene og til legevakta. I tillegg er det lagt til kommunikasjonsarealer til B-blokka og tekniske rom på tak, slik at totalarealet blir på 3225 kvadratmeter BTA. Bygget oppføres i plasstøpt betong, hulldekker og stålkonstruksjon. Utvendig vil fasadene forblendes med teglstein, skriver Skorve Entreprenør i en melding.

– Dette er prosjekt nummer to for oss på Kongsberg for byggherren KKE. Vi har nettopp ferdigstilt Kongsgården Skole med godt resultat og vi ser frem til å samarbeide med KKE også på dette spennende prosjektet, sier daglig leder Per Ivar Magnushommen i Skorve Entreprenør.

Fakta om prosjektet:

Byggherre: Kongsberg Kommunale Eiendomsselskap (KKE )

Totalentreprenør: Skorve Entreprenør

Byggetid: 12 måneder

Entrepriseform: Totalentreprise

Kontraktssum: Ca. 54 millioner kroner eks. mva.

Arkitekt: Børve & Borchsenius

Byggeledelse: Rambøll Norge