Senior sikkerhetsrådgiver

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1300 ansatte fordelt på 30 kontorsteder og jobber innen forretningsområdene Bygg, industri, eiendom, Energi og Infrastruktur. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaSweco Norge
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist22.11.2015

I Sweco i Bergen er vi om lag 240 personer som jobber med disse fagene. I tillegg så jobber vi naturligvis med andre tilgrensende fag som byggesaks- og eiendomsjurister, konstruksjon, elektro, brann og sikkerhet, miljø- og geofag.

Sweco har et sterkt faglig miljø innenfor brann og sikkerhet, og et av våre største miljøer finnes på Bergenskontoret. Innen fagområdet brann og sikkerhet i Bergen er vi ca 16 medarbeidere. Vi er god på å jobbe på tvers av fagområder og geografiske lokasjoner og har kontinuerlig høyt fokus på dette.

Innenfor Sikkerhet har vi økt oppdragsmengde. Vi søker deg som har rundt 15 års erfaring fra to eller flere av følgende områder, i prioritert rekkefølge
1. Jernbanesikkerhet, herunder RAMS
2. Tunnelsikkerhet
3. Veisikkerhet
4. Teknisk sikkerhet, herunder SHA, beredskap, kvantitative- og/eller kvalitative risikovurderinger i alle faser av prosjektering
- HAZID
- Risiko- og sårbarhetsanalyse (ROS)
- HAZOP

Din bakgrunn
Du har universitets- eller høgskoleutdannelse på bachelor- eller masternivå innen sikkerhet, vei, jernbane eller annet teknisk fag. Du behersker norsk og engelsk, muntlig og skriftlig da våre leveranser er på begge språk. Som person er du en selvgående lagspiller som jobber godt sammen med andre. Du er en blid kollega som bidrar til et positivt miljø på jobben. Selvsagt er du alltid kundefokusert.

Muligheter
Vi ønsker en medarbeider som bidrar til å løfte fagmiljøet innenfor sikkerhet i Sweco Norge AS. Er du rett person vil du også kunne være kandidat til rollen som Fagsjef sikkerhet i Sweco Norge.

Som senior sikkerhetsrådgiver i Sweco vil du få en unik mulighet å være med i satsningen på rådgivning innen sikkerhet. Du kommer for eksempel til å:

  • bidra til å utvikle kundeporteføljen til Sweco
  • jobbe med prosjekter av varierende størrelse og ulike leveranser hos mange spennende kunder
  • bli en viktig brikke i et team med stor faglig kunnskap innenfor nevnte fagområder
  • bidra til å utvikle fagområdet sikkerhet sammen med kollegaer med flerfaglig bakgrunn

Sweco Norge AS kan tilby:

  • Et svært godt arbeidsmiljø med mulighet til å arbeide tett sammen med andre fags rådgivere.
  • Opplæringsplan for den enkelte nyansatte.
  • Individuell utviklingsplan.

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og valg av arbeidssted, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Eva Margreta Lothe

Avdelingsleder brann og akustikk

996 42 339

eva.lothe@sweco.no

Bjarne Vangsnes

Gruppeleder Brannteknikk

952 41 005

bjarne.vangsnes@sweco.no

Søk på jobben her

Vis flere stillinger: