Leder for Prosjektstyring

Sweco er Europas største rådgiverselskap innen teknikk, miljø og arkitektur. Våre 14500 ingeniører, arkitekter og miljørådgivere jobber hver dag med å planlegge og utforme fremtidens byer og samfunn.

Sweco har rundt 1300 ansatte fordelt på 28 kontorsteder og jobber innen forretningsområdene bygg, industri, eiendom, energi og infrastruktur. Vi former fremtidens byer og samfunn.

FirmaSweco Norge
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist15.11.2015

Vi er nå på jakt etter en leder for Prosjektstyring for Sweco i Bergen som kan være med å ta en sterk posisjon for Sweco i regionen.

Vi søker en drivende og engasjert leder med solid erfaring fra bygg- og anleggsbransjen. Du har et godt nettverk innen anlegg, bygg og eiendom og holder deg orientert om prosjekter i markedet. Du vil få salgs- og resultatansvar for din avdeling og er opptatt av framdrift og kvalitet i arbeidet. Du er forretningsorientert, strukturert og evner å bygge et godt team.

Som kandidat vil du få muligheten til å benytte din kunnskap og erfaringer på spennende prosjekter. Avdeling for prosjektadministrasjon har i dag ca. 45 medarbeidere, med stor oppdragsmengde, spesielt innenfor samferdselskonstruksjoner.

Som leder blir du en del av Norges sterkeste fagmiljø innen sitt område. Vi er et tverrfaglig selskap der du har mulighet til å jobbe med større prosjekter på tvers av avdelinger og fagområder i inn- og utland. Du vil få muligheter til å utvikle deg både innen fag, ledelse og kundekontakt.

Eventuelle spørsmål rettes til Experis ved Torill Høgheim, 906 93 983 eller Anette Hansen, 900 80 079. Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt, om ønskelig også ovenfor oppdragsgiver i en innledende fase.

Klikk her for å komme til vår hjemmeside hvor du kan registrere din CV og søke stillingen.

Vis flere stillinger: