Teknisk tegner VVS

Ingeniør Compagniet AS er en av Norges største leverandører av tekniske konsulenttjenester, og totalleverandør av ingeniør- og prosjektadministrative tjenester på alle nivåer. På kunelisten har vi operatørselskap, leverandørindustrien innen olje & gass, industri og rådgivende virksomheter. Vi tilbyr spennende jobbmuligheter i Norge og i utlandet, meget konkurransedyktige betingelser og tett oppfølging. Ingeniør Compagniet er en del av Adecco Norge, og har kontor i Oslo, Drammen, Kongsberg, Stavanger, Bergen og Trondheim.

FirmaIngeniør Compagniet
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

For en av våre kunder innen rådgivende virksomhet søker vi etter en teknisk tegner for et oppdrag med varighet frem til påske 2016. For å være aktuell kandidat må du ha minimum 2 års erfaring med å tegne VVS-installasjoner ved hjelp av Revit og Magicad. Du må også beherske norsk og engelsk både skriftlig og muntlig.

Vi kan tilby deg en interessant jobb i et anerkjent og attraktivt rådgivningsmiljø i Oslo, konkurransedyktige betingelser samt god oppfølging gjennom prosjektet.

Ta kontakt med Maj-Britt Hope Løvaas eller Hilde Bohinen for mer informasjon.

Søk her

Spørsmål om stillingen?

Hilde Bohinen

Senior Technical Recruiter

Telefon

977 19 457

Maj-Britt Hope Løvaas

Branch Manager/Technical Recruiter

Telefon

917 23 024



Vis flere stillinger: