Lad boremaskinen i bilen

Bosch lanserer nå en mobil ladestasjon som kan lade 18V batteridrevne bore- og skrumaskiner samt systemverktøy i bilen.

På den måten har man alltid en oppladet maskin til rådighet uten at man trenger å bekymre seg for å sløse tid med lading på arbeidsplassen. I tillegg til den nye mobile ladestasjonen lanserer Bosch et nytt 18V 4,0 Ah Lithium-batteri som dobler driftstiden i forhold til det eksisterende 18V 2,0 Ah Lithium batteriet.

I fjor lanserte Bosch et stasjonært trådløst ladesystem bestående av en lader og et 18V 2,0 Ah Lithium-batteri. Nå suppleres systemet med en mobil enhet, perfekt for håndverkere som daglig kjører mellom ulike jobber.

– Det stilles store krav til norske håndverkere, og vi jobber derfor alltid målrettet for å utvikle nye og innovative løsninger som kan gi dem de beste vilkårene for å levere de beste resultatene. Med vår nye mobile lader kan håndverkerne lade maskinene sine i bilen uten å fjerne batteriet fra maskinen først. Dette gjør håndverkernes hverdag enklere og mer effektiv, sier Niclas Andersen, produktsjef hos Bosch.

Det nye trådløse Lithium-batteriet GBA 18 V 4,0 Ah MW-C Professional gjør at håndverkere kan utføre oppgaver som krever mye energitilførsel, for eksempel saging i tre med rundsag eller bajonettsag. Takket være Bosch’ Flexible Power System er batteriet kompatibelt med 99 prosent av alle Bosch’ batteridrevne maskiner i 18V-klassen og alle Bosch’ trådløse enheter.

Med den nye trådløse ladestasjonen slipper elektrikere, rørleggere og tømrere som ofte kjører fra oppdrag til oppdrag i løpet av dagen å planlegge lading av verktøy. Nå kan man enkelt og greit sette maskinen direkte i den mobile ladestasjonen. På den måten lades maskinene på vei fra den ene jobben til den neste.