Mannen på Nesøya delte naboens uthus i to i april i fjor. Før jul havner saken i retten. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Huskutter klager på naboens container

Mannen som delte uthuset til sine naboer i to på Nesøya i Asker, har klaget på at de samme naboene nå oppbevarer eiendeler i container.

Det kommer fram av et klagebrev 41-åringen har sendt til Asker kommune, samt befaringsdokumenter fra kommunen, skriver Budstikka.

Naboekteparet sier til avisen at det er eiendeler som var i uthuset – som altså ble delt i to – som nå oppbevares i container, ettersom de ikke har noe annet sted å oppbevare tingene.

Asker kommune konkluderer i en rapport med at de ikke har funnet noe kritikkverdig under sin befaring på stedet. 41-åringen selv ønsker ikke å kommentere Budstikkas sak.

Det var 4. april i fjor at mannen gikk løs på naboens uthus på Nesøya. Han er tiltalt for grovt skadeverk og må møte i retten i desember.

Mannen har tidligere uttalt at han ikke bestrider at han sto bak rivingen. Men han mener at bygget delvis sto inne på hans tomt, og at han var i sin fulle rett til å rive det som sto på hans eiendom.