SHA-koordinatorer - BA-prosjekter

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1300 ansatte fordelt på 30 kontorsteder og jobber innen forretningsområdene Bygg, industri, eiendom, Energi og Infrastruktur. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaSweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist30.11.2015

Sweco leverer prosjektadministrativ bistand og rådgiving fra start til ferdigstillelse av prosjekter. Vi bistår kunder med prosjektgjennomføring i henhold til byggherreforskriften. og tilbyr SHA-rådgivere som er koordinatorer som ivaretar byggherreforskriften både under prosjektering (KP) og ved gjennomføring (KU).

Vår avdeling for prosjekt- og byggeledelse i Oslo har i dag ca. 30 medarbeidere. Vi trenger flere SHA-koordinatorer. Tjenesten er etterspurt av både private og offentlige byggherrer.

Primært kontorsted vil være hos Sweco på Vækerø, men du vil også kunne ha arbeidssted hos byggherre eller på prosjektkontor i Oslo/Akershus.

Arbeidsoppgaver:

Du vil arbeide som SHA-koordinator i fm bygge- og anleggsprosjekter for offentlige og private oppdragsgivere.

SHA-koordinator i prosjekteringsfasen (KP)

• koordinere prosjekteringen slik at hensynet til sikkerhet, helse og arbeidsmiljø blir ivaretatt

• sørge for å utarbeide plan for sikkerhet, helse og arbeidsmiljø (SHA-plan)

SHA-koordinator i utførelsesfasen (KU)

• følge opp risikoforhold påpekt i SHA-planen

• følge opp at det utarbeides tidsplaner som sikrer tilstrekkelig tid for å utføre de forskjellige arbeidsoperasjonene på bygge- eller anleggsplassen

• følge opp at arbeidsgivere og enmannsbedrifter gjennomfører SHA-planen

• koordinere arbeidsgivere og enmannsbedrifters arbeid og samarbeid som kan påvirke SHA

• se til at arbeidsgivere følger kravene i byggherreforskriften om forebyggende tiltak

• sørge for at det føres lister over alle som utfører arbeid på bygge- eller anleggsplassen

Muligheter:

Vi tilbyr deg arbeidsmulighet i et av Norges sterkeste fagmiljø med fleksible utviklingsmuligheter på tvers i organisasjonen, eget karriereprogram for deg som arbeider med PA-fag, gode ferie-/personalordninger, karriereprogram og et arbeidsmiljø som skårer høyt på trivsel. Sweco en fremtidsrettet arbeidsplass med en tydelig bærekraftprofil. Vi er kundenære og engasjerte og bidrar med kompetanse inn i våre oppdrag. Vi tilbyr våre medarbeidere gode og relevant kompetanseutvikling jevnlig.

Vi har som målsetning å tilby PA-team til våre kunder der det er mulig. Teamet består f.eks. av prosjektleder, prosjekteringsleder, prosjektstyrer, byggeleder og SHA-koordinator.

Din bakgrunn:

Ingeniør (BSc)/Fagutdanning innen ett eller flere BA-fag med mer enn tre års erfaring fra BA-bransjen og SHA-arbeid.

Du ønsker å bli del av og videreutvikle vårt PA-miljø som skal være kjennetegnet ved høy kvalitet som sikrer bærekraftige løsninger og gode økonomiske resultater.

Evne til god kommunikasjon med kunder og kollega er essensielt. Vi er spesielt interessert i søkere som har et kundenettverk og er interessert i å etablere og videreutvikle dette.

For å lykkes i rollen SHA-koordinator ønsker du å arbeide for krevende byggherrer og er strukturert og selvdreven og ha god rolleforståelse. Vi ser etter SHA-koordinatorer med gode samarbeidsevner, som dokumenterer og kan opptre tydelig på vegne av byggherre. Du må også kunne bidra med stor arbeidsinnsats i hektiske perioder i de prosjektene du arbeider i.

Det er en forutsetning å beherske norsk som arbeidsspråk både muntlig og skriftlig.

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og valg av arbeidssted, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Halvor Tuv

Gruppeleder

+47 975 25 506

Linda Hårvik

Avdelingsleder

+47 926 96 121

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: