Byggeledere infrastruktur - Samferdsel, VA og Anlegg

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1300 ansatte fordelt på 30 kontorsteder og jobber innen forretningsområdene Bygg, industri, eiendom, Energi og Infrastruktur. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaSweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist30.11.2015

Sweco ønsker å bli større på byggeledelse innen infrastruktur. Vårt mål er å vinne flere store spennende samferdsels- og VA-prosjekter og trenger dyktige byggeledere.

Vår avdeling for prosjekt- og byggeledelse i Oslo har i dag ca. 30 medarbeidere. Vi er i gang med å bygge opp en egen gruppe for prosjekt- og byggeledere som arbeider innen veg, jernbane, sporvei, VA og anlegg.Vi arbeider tett sammen med våre fagavdelinger for disse fagområdene. Det er ønskelig at denne gruppen har et faglig og sosialt samspill som gjør gruppen til en ressurs både internt og eksternt.

Primært kontorsted vil være hos Sweco på Vækerø, men du vil også kunne ha arbeidssted hos byggherre eller på prosjektkontor i Oslo/Akershus.

Arbeidsoppgaver:

Du vil arbeide med byggeledelse av anleggs-, samferdsels- og VA-prosjekter for offentlige og private oppdragsgivere.

Muligheter:

Vi tilbyr deg arbeidsmulighet i et av Norges sterkeste fagmiljø med fleksible utviklingsmuligheter på tvers i organisasjonen, eget karriereprogram for deg som arbeider med PA-fag, gode ferie-/personalordninger, karriereprogram og et arbeidsmiljø som skårer høyt på trivsel. Sweco er en fremtidsrettet arbeidsplass med en tydelig bærekraftprofil. Vi er kundenære og engasjerte og bidrar med høy kompetanse inn i våre oppdrag. Vi tilbyr våre medarbeidere god og relevant kompetanseutvikling jevnlig.

Vi har som målsetning å tilby PA-team til våre kunder der det er mulig. Teamet består f.eks. av prosjektleder, prosjekteringsleder, prosjektstyrer, byggeleder og SHA-koordinator

Din bakgrunn:

Sivilingeniør (MSc) /ingeniør (BSc) med mer enn fem års erfaring fra bygge-/anleggsledelse av samferdsels-/anlegg- eller VA-prosjekter.

Du ønsker å bli del av og videreutvikle vårt PA-miljø som skal være kjennetegnet ved moderne byggeledelse og høy kvalitet, som sikrer bærekraftige løsninger og gode økonomiske resultater.

Evne til god kommunikasjon med kunder og medarbeidere er essensielt. Vi ønsker søkere som har et kundenettverk og er interessert i å etablere og videreutvikle kundeforhold.

Vi ønsker at du har erfaring fra, og et ønske om å jobbe i krevende prosjekter. Du må være strukturert og selvdreven, og ha god kontraktsforståelse. Vi ser etter byggeledere med gode samarbeidsevner og evne til å opptre tydelig på vegne av byggherre. Du må også kunne bidra med stor arbeidsinnsats i hektiske perioder i de prosjektene du arbeider i.

Det er en forutsetning å beherske norsk som arbeidsspråk både muntlig og skriftlig.

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og valg av arbeidssted, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Halvor Tuv

Gruppeleder

+47 975 25 506

Linda Hårvik

Avdelingsleder

+47 926 96 121

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: