Prosjektdirektør Sweco Helse

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1300 ansatte fordelt på 30 kontorsteder og jobber innen forretningsområdene Bygg, industri, eiendom, Energi og Infrastruktur. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaSweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist13.11.2015

Innenfor region Oslo er det i dag 400 ansatte ingeniører/sivilingeniører. Utfordringene varierer fra tidligfaserådgivning, konseptstudier, tilstandsanalyser, prosjektering og oppfølging av tekniske anlegg i drift.

Vi vil styrke vår PA stab med senior rådgiver med kompetanse og erfaring fra alle faser innen sykehusplanlegging og gjennomføring. Stillingen vil være del av ledergruppen for denne sektoren. Oppgaver i andre deler av våre oppdrag er også aktuelt.

Vi jobber i dag med en rekke store, komplekse og spennende prosjekteringsoppdrag. Helsesektoren er en del av vårt prioriterte satsningsområdet og vi ønsker deg med på dette!

Arbeidsoppgaver:

Vi søker etter dyktig leder/prosjektleder som har erfaring med sykehusplanlegging og som vil være del av ledelsen innenfor denne sektoren. Relevante arbeidsoppgaver vil være:

  • Ledelse av planleggingsarbeider fra tidligfase og gjennom hele prosjektforløpet.
  • Markedsutvikling
  • Tilbudsledelse innenfor sektoren helse/sykehus og kontraktsoppfølging
  • Ledelse på utviklingen av vår felles helse/sykehuskompetanse i Sweco Norge med fagsjefstatus

Muntlig og skriftlig formuleringsevne på norsk og engelsk.

Muligheter:

Er du ute etter nye utfordringer, forandring i hverdagen, nye kollegaer og faglig utvikling, er Sweco stedet for deg. Her får du mulighet til å være med på å videreutvikle fagområdet Sweco Helse. I tillegg vil du få flerfaglige arbeidsmuligheter på tvers av Swecos mange markedsområder og mulighet til å utveksle kompetanse med et stort faglig miljø i Sweco. Som rådgiver vil du også få gode muligheter til selv å prege en bærekraftig samfunnsutvikling gjennom verdiskapende løsninger.

Din bakgrunn:

  • Sivilingeniør eller annen relevant universitetsutdannelse
  • Minimum 10 års erfaring fra prosjektarbeid, prosjektering, oppdragsledelse og prosjektstyring som rådgiver
  • Dedikert til fagområdet prosjektledelse og administrasjon
  • Du har gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig
  • Du viser engasjement og har godt humør, også i krevende situasjoner
  • Du er en lagspiller, og liker å dele din kompetanse
  • Kundeorientert
  • Løsningsorientert, ser muligheter framfor problemer
  • Målbevisst og opptatt av resultat

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og valg av arbeidssted, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Tor Helge Indrebø

Divisjonsdirektør

tor.helge.indrebo@sweco.no

Frøydis Espedal

Regionleder

froydis.espedal@sweco.no

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: