<p>Administrerende direktør for Icopal, Håkan Magnusson, er godt fornøyd med interessen rundt det nye fallsikringssystemet.<br></p>

Stor interesse for Icopals fallsikringssystem

Icopal kan presentere en rekke nyheter og viktige satsingsområder på sin store stand på Bygg Reis Deg. Størst interesse ser det ut til å være rundt det nye fallsikringssystemet.

Systemet, Latchways, har vakt stor interesse blant de som jobber med og på tak på messen.

Løsningen skal gjøre det tryggere og enklere å utføre service- og vedlikeholdsarbeid på taket.

- Bygningseiere som er opptatt av sikkerhet og gode arbeidsforhold bør gjøre seg kjent med Latchways. Systemet øker tryggheten og gjør at arbeidsoppgaver i høyden løses raskt og effektivt. I tillegg til at det gir det god beskyttelse og stor fleksibilitet for de som jobber på taket. Det sikrer også at takbelegget ikke rives av når uhell forekommer, sier administrerende direktør for Icopal, Håkan Magnusson.

Han er godt fornøyd med den store interessen på standen.

- Det er tydelig at produktet har truffet markedet, sier Magnusson, som er godt fornøyd med besøket.

- Det har heldigvis aldri vært stilt strengere krav til sikkerhet enn nå. Med flere balkonger, solcelle-anlegg og grønne hager på toppen av hjem og næringsbygg ser vi at det er en økning i arbeider på tak. Det gir større behov for å sikre de som skal jobbe i høyden, sier Magnusson, og påpeker at de har flere spennende temaer å vise til på standen.