<p>Bengt Herning i Virke overrakte prisen til Anette Beylegaard Brennemo og Hilde Kristin Herud i Norgips.<br></p>Inspeksjonslukene er vanskelig å få øye på her.Norgips trekker frem tre plater fra 1965.Mona Lisa er også på plass.Akustikkplatene i bakgrunnen kan trykkes med forskjellige motiv.Byggekunst og kunstverk - hånd i hånd.Det var mange innom Høstutstillingen.De viser også frem sitt nye Light board.Norgips har hengt opp en rokk i en av sine gipsplater.Gipsprodusenten Norgips har 50-årsjubileum i år og har laget sin egen "høstutstilling" på standen på Bygg Reis Deg 2015. Fra venstre Dag Erik Akersveen og Jan Erik Kristiansen. Foto: Foto: Svanhild BlakstadNorgips arrangerer en egen høstustilling på Bygg Reis Deg.

Norgips ble kåret til beste Bygg Reis Deg-stand

I hard konkurranse med rundt 540 andre messeutstillere klarte Norgips å skille seg ut med sitt tema «Høstutstillingen».

Se video i bunnen av artikkelen.

- Det er kjempestas å få en utmerkelse som dette, sier en fornøyd markedssjef i Norgips, Hilde Kristin Herud etter at de ble kåret til Årets beste stand på Bygg Reis Deg 2015.

Juryen, som besto av Eli Næsfeldt fra Norges varemesse, Mona Lise Dahle fra Byggtjeneste og Bengt Herning fra Virke, mener Norgips har lykkes med å skape en stand som både er kreativ og som kommuniserer godt med publikum.

- De har for eksempel vist frem Stålstenderskogen, de har illustrert lyddemping gjennom «uhørt lyd» og de har presentert tungrock i form av en råkk som henger på veggen festet med en skrue. Gipsplater tåler med andre ord mer enn vi tror. De har i samarbeid med reklamebyrået Hesthest klart å eksponere produktene sine på en fantastisk måte, sa Bengt Herning under prisutdelingen.

Betyr mye

Hilde Kristin Herud i Norgips legger ikke skjul på at prisen betyr veldig mye for dem.

- Vi har ikke noe tradisjon for å vinne priser som dette og vi er nye på Bygg Reis Deg, men vi har fått veldig god hjelp av vårt reklamebyrå Hesthest til å bygge opp en god stand. Dette gleder vi oss veldig over, sier Herud.

- Hvorfor tror du at nettopp dere vant?

- Jeg tror vi har valgt et lekent, innovativt og annerledes konsept som gjør at vi skiller oss litt ut. Jeg tror dessuten at de Norgips-ansatte inviterer de besøkende inn på standen på en god måte slik at det er hyggelig å besøke oss, sier Herund.

Feiring

Og nå ligger det an til en skikkelig feiring av prisen på Norgips-gjengen.

- Vi synes vi har fortjent det nå. Vi har jobbet hardt for dette, så jeg synes vi skal riste litt løs i dag, sier markedskonsulent Anette Beylegaard Brennemo i Norgips.

De to andre nominerte som nådde helt fram til finaleheatet i konkurransen var Drømmekjøkken og Södra som også fikk ros for sine stander.