Prosjektleder Oslo

Con-Form effektiviserer byggeprosessen gjennom vårt komplette byggesystem for oppføring av råbygg i betong. Forskalingsformer i betong inngår i den ferdige konstruksjonen etter utstøping. Elementene blir støpt på stålformer som gir en jevn og pen overflate.

Con-Form systemet har en rekke fordeler framfor tradisjonelle byggemetoder: Det er fleksibelt, raskt og tilbyr en unik kombinasjon av fordelene fra plass-støpte bygg og rene elementbygg.

Vi leverer komplette råbygg i totalunderentreprise til entreprenører og byggherrer i Norge og Sverige.

Virksomheten består av to divisjoner:
•Entreprenør-virksomhet i Oslo, Trondheim, Rogaland, Hordaland, Tvedestrand, Stockholm og Gøteborg.
•Produksjon av betongelementer i Orkanger, Lunde i Telemark, Kristiansand og Strømstad. I tillegg er vi medeier i en fabrikk i Bergen, og har lisensproduksjon i Kabelvåg.

Selskapet omsetter i dag for 850 millioner kroner og er ca 400 ansatte i Norge og Sverige. Vi forventer en betydelig vekst i omsetning og ansatte i årene fremover.

FirmaCon-Form
FylkeOslo
Søknadsfrist31.10.2015

Vi søker en erfaren person med gode lederegenskaper og økonomiforståelse til å lede spennende byggeprosjekter i Oslo.

Du vil være teknisk og økonomisk ansvarlig for prosjektene du leder og sørge for at våre leveranser er i henhold til kontrakt. Vi ønsker å komme i kontakt med deg som har praktisk sans og god byggeteknisk forståelse. Du trives med å ha løpende utfordringer, og evner å bygge gode relasjoner til kunder, konsulenter, leverandører, samarbeidspartnere og til egen organisasjon.

Con-Form tilbyr et faglig sterkt og hyggelig arbeidsmiljø, en spennende stilling i et tradisjonsrikt selskap i vekst, karrieremuligheter, utfordrende prosjekter og store muligheter for personlig og faglig utvikling. Selskapet har en god og spennende ordrereserve.

Kvalifikasjoner:

  • Bygningsingeniør/teknisk fagskole/fagbrev.
  • Annen relevant utdannelse eller erfaringsbakgrunn innen betongfag.
  • Erfaring fra prosjekt og prosjekteringsledelse.

Arbeidsoppgaver:

  • Lede og gjennomføre tildelte prosjekter til det beste for Con-Form og for kunden, herunder utarbeide prosjektdokumenter i henhold til bedriftens IK-system, rettlede ekstern og intern prosjektering, bestille elementer internt og eventuelt eksternt, etablere prosjektorganisasjon i samarbeid med driftssjef, samt sikre at tekniske krav og økonomiske målsettinger blir ivaretatt.
  • Det ligger også til stillingen et ansvar for å bidra med å markedsføre Con-Form byggesystem ovenfor eksisterende og nye kunder, og bidra i avdelingens oppbygging av kompetanse- og erfaringsutvikling.

Søk på stillingen her

Spørsmål om stillingen?

John Ole Jones

Prosjektsjef

Telefon

958 43 915

Anne Leholt

HR-sjef

Telefon

905 30 712

Vis flere stillinger: