Produksjonsmedarbeider betong

Rett Bemanning ble etablert i 2003 og vår kjernevirksomhet er formidling av vikarer til næringsliv og offentlige virksomheter, samt rekruttering til faste stillinger. Vårt mål er å være bransjens beste arbeidsgiver og partner ved å ha fokus på lokal kunnskap og personlig oppfølgning av både vikarer og kunder. Våre kontorer har med sin lokale tilknytning god kjennskap til sitt nærområde. Dette gjør at Rett Bemanning kan ha et nært samarbeid med både kunder og vikarer hvor vi finner tilpassede løsninger som passer best for deg og dine behov. Rett Bemanning er din partner for rett person på rett sted til rett tid.

FirmaRett Bemanning
FylkeBuskerud
StedHønefoss
Søknadsfristsnarest

Vi søker deg som ønsker å bidra med erfaring og arbeidskapasitet til en av våre gode kunder på Ringerike. Vår kunde opplever økende ordretilgang, og ønsker i den forbindelse å styrke sin bemanning for en periode.

Vi ser etter medarbeidere som har erfaring innen betong og støp. Har du erfaring med forskaling, jernbinding eller annet betongarbeid, hører vi gjerne fra deg. Skulle du inneha erfaring med traverskran (G4) vil dette være ett ytterligere pluss. Annen relevant erfaring fra bygg og anleggsbransjen, samt industriell produksjon er også av interesse.

Vår kunde har stor fokus på HMS. På grunn av sikkerheten til deg og dine medarbeidere må vi derfor sette krav om at du behersker Norsk/Skandinavisk språk.

Rett Bemanning avlønner sine medarbeidere etter gjeldende lønn i innleiebedriften.

Søknader vil bli behandlet fortløpende, søk her

Kontaktperson:

Bjørn Midthaug

Partner

bm@rettbemanning.no

+47 91124866


Vis flere stillinger: