Mekaniker tunge kjøretøy

TCR Noway AS er en ung, moderne, dynamisk og voksende bedrift med hovedkontor på Oslo Lufthavn (OSL). Kjernevirksomheten vår er utleie og vedlikehold av bakkeutstyr (GSE) som benyttes på 15 lufthavner fra Svalbard i nord til Stavanger i syd. Vi er etablert med verksteder i Tromsø, Trondheim, Bergen, Stavanger og Gardermoen.

TCR Norway AS sysselsetter i dag 50 ansatte og har i den senere tid hatt en sterk vekst. TCR Norway AS er et datterselskap i TCR gruppen som har virksomhet i 9 land i Europa og USA.

FirmaExperis for TCR Norge
FylkeAkershus
StedGardermoen
Søknadsfristsnarest

For å imøtekomme veksten søker TCR Norge AS for snarlig tiltredelse en mekaniker til vårt verksted på Gardermoen.

Arbeidsoppgaver:
Utføre reperasjoner, forebyggende og korrektivt vedlikehold på GSE.

Kvalifikasjoner:
Vi ser etter deg som har teknisk skolering med fagbrev (bil, lastebil, landbruk) og erfaring fra mekanisk/teknisk miljø. Kunnskap om, og kunne arbeide med tunge maskiner er en fordel. Vi ser i denne utlysningen spesielt etter deg som har spisskompetanse på Hydraulikk, elektro eller lastebil. Kompetanse/erfaring fra en eller flere av disse fagområdene er nødvendig for å bli vurdert som aktuell for denne stillingen.

Som person er du pålitelig og du er effektiv og presis i teknisk gjennomføring og administrasjon av ditt arbeid. Du er selvstendig men også samarbeidsorentert. Du er serviceinnstilt og bidrar med dine erfaringer og kunnskap til det beste for TCR Norge og dine kollegaer.
Du behersker norsk og engelsk språk. Du har minimum førerkort klasse B. Da du vil jobbe inne på flyplassen kreves det plettfri vandel for utstedelse av ID-kort.
Det må påregnes noe reising i stillingen.

Vi tilbyr:

  • En selvstendig jobb i et internasjonalt miljø.
  • Konkurransedyktige betingelser.
  • Gode pensjons og forsikringsordninger.

Hvis dette passer deg og din bakgrunn vil vi gjerne ha din søknad. Har du spørsmål til stillingen kan du kontakte Espen Sakshaug på telefon 91641060.

Klikk her for å komme til vår hjemmeside hvor du kan registrere din CV og søke stillingen.

Vis flere stillinger: