Illustrasjonsfoto: Mira Byggeprodukter

Mira vil skape flyt i gulvstøpen

Mira Byggeprodukter lanserer 6975 Betomix Flow.

6975 Betomix Flow beskrives i en pressemelding fra Mira Byggeprodukter som en sementbasert, plastforsterket, lettflytende, vannfast og frostsikker flytestøpmasse med gode egenskaper.

Salgssjef Ulf Stubberud i Mira Byggeprodukter Norge.

Salgssjef Ulf Stubberud i Mira Byggeprodukter Norge uttaler i meldingen at han gleder seg til kundenes reaksjoner på det nye produktet.

− For oss i Mira Byggeprodukter er produktkvalitet helt avgjørende, og 6975 Betomix Flow er en flytstøp med noen spennende egenskaper, sier han.

− Vi snakker om en selvutjevnende støpemasse med høy trykkstyrke. Den er lettflytende og enkel og jobbe med. Massen har kort tørketid, og er klar til overflatebehandling etter bare tre til seks timer, og kan legges i lagtykkelser på alt fra fem til 80 millimeter på betong, forteller Stubberud.

Salgssjefen uttaler at det nye produktet fra Mira både kan brukes til støping av betongulv, som avretningslag, til garasjegulv, terrasser, innstøping av var­mekabler, falloppbygning, samt tetting av ujevnheter.

− Mulighetene er mange, og 6975 Betomix Flow fungerer like godt ute som inne; i våte eller tørre rom, sier han i pressemeldingen.