HR business partner - kontorsted Oslo

Rambøll er Nordens ledende samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg & arkitektur, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

Hos oss får du brukt din ekspertise til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov og er genuint nyskapende.

FirmaRambøll Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist28.10.2015

Vi søker en HR business partner (HR BP) som mestrer hele bredden i HR faget. Du vil få ansvar for en stor del av virksomheten, og det vil være aktuelt med kontorsted i Oslo hvor flesteparten i den aktuelle organisasjonen er lokalisert. Som HR BP vil du jobbe med både strategiske og operative HR-oppgaver og du vil være en viktig rådgiver overfor linjelederne.

Jobb beskrivelse

Du vil være en del av de lokale ledergruppene i region Øst, samt del av det sentrale HR teamet i Norge, som består av 5 personer. Selv om kontorsted er Oslo, må det påregnes reising til kontorer i distriktet du har ansvar for.

Dine primære ansvarsområder vil være:

  • Bistå med råd og være prosessleder i organisasjonsutviklingsprosesser og omstillingsprosesser
  • Hjelpe organisasjonen med å følge sentrale retningslinjer og fastlagte prosesser gjennom året
  • Være sparringspartner for å løfte prestasjon hos både ansatte og ledere
  • Bistå i personalsaker ved behov
  • Jobbe systematisk med kompetanseheving og talentutvikling i den aktuelle organisasjonen
  • Bistå i rekrutteringsprosesser
  • Fremskaffe rapporter, bistå i arbeidsrettslige spørsmål og være aktiv bruker av personaldatasystemet vårt Workday

Det er ønskelig at HR PB-rollen kan ta fagansvar for henholdsvis HMS, Comp&Ben eller kurs og utvikling.

Din profil

Du har utdanning på høgskole- eller universitetsnivå, og minimum 5 års relevant erfaring fra HR-arbeid. Du bør ha jobbet med hele bredden i HR-faget, og er dreven i arbeidsrett. Erfaring fra kunnskapsintensive og store bedrifter er en fordel. Du må tidligere ha jobbet med lederstøtte og kan bevise at du anses som en tillitsvekkende og faglig dyktig person.

Du må videre være forretningsorientert, selvgående og ha gjennomføringskraft. Erfaring som prosessleder eller prosjektleder vil vektlegges.

Tidligere fagansvar for en av de ovenfor nevnte fagområdene innen HR er en stor fordel.

Rambøll tilbyr

Rambøll tilbyr en faglig utviklende jobb hos en av Nordens ledende rådgivere, hvor miljøet preges av hyggelige og kunnskapsrike kolleger. Vår visjon er at vi skal oppfattes som en samfunnsrådgiver og vi skal ha de beste medarbeiderne og lederne. Derfor tilbyr vi konkurransedyktige betingelser, gode sosiale ordninger, attraktive forsikrings- og pensjonsordninger, utvidet ferie samt personlig og faglig utvikling gjennom blant annet Rambøll Academy.

Alle søknader vil bli behandlet konfidensielt.

Velkommen som søker! Søk her

Kontaktperson

Camilla Eeg Skogstad +47 936 58 152


Vis flere stillinger: