Salgskonsulent

Inwido er Europas største produsent av vinduer og dører. Inwido har rundt 3300 medarbeidere og har sitt hovedkontor i Malmø i Sverige. Inwido Norway AS har 90 ansatte og en omsetning på 320 millioner i 2014. Selskapet har en fabrikk på Frekhaug og hovedkontor på Midtun i Bergen. Herfra styres Inwido Norge AS i tråd med Inwidos policy om lokal beslutningsmyndighet og resultatansvar. I Norge har selskapet merkevarene Lyssand, Frekhaug og Diplomat, som leveres til byggevarehandel og byggefirma.

Vil du jobbe i et stort konsern, i et salgsteam som vil hverandre vel, med ledende produkter i bransjen? Vi søker nå en ambisiøs og sulten salgskonsulent.

FirmaInwido Norway
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfristsnarest

Merkevaresalg B2B

Inwido er en av Bergens mest spennende bedrifter og et av få internasjonale konsern med norsk hovedkontor i byen. På Midtun har vi et stort og spennende salgsmiljø med rekkevidde over hele landet. Vi ønsker å bygge våre kunders kompetanse og dele vår lidenskap for estetiske og funksjonelle vinduer og dører. Slik skal vi gi forbrukeren den beste kjøpsopplevelse og bidra til økt komfort i hjemmet.

Hva vi tilbyr deg:
Som Salgskonsulent i Inwido skal du være den beste rådgiveren innen kategorien for dine kunder i Hordaland og Rogaland. Vi tilbyr det bredeste sortimentet i bransjen, noe som gjør oss til en attraktiv leverandør for våre kunder. Hos Inwido er det enkelt å levere det du har avtalt med kundene fordi alle avdelinger er samlet på Midtun. Du blir en del av et stort og sosialt miljø med svært kunnskapsrike kolleger.

Vi kan love deg gode muligheter for utvikling i rollen som rådgiver og selger. Inwido investerer i kompetanse med bidrag fra de beste innen salgsledelse og service. Du vil derfor jobbe i et profesjonelt system, med gode prosesser og lære beste praksis innen kundeutvikling. Salgsteamet består av 10 erfarne selgere som sammen trener månedlig på salg, fag, kundepleie og hvordan vi kan hjelpe kundene våre med å lykkes. Du vil få tett oppfølging og coaching fra din salgssjef, Lisbeth Skjelbreid.

Hva jobben innebærer:
Salget til forbrukere skjer hovedsakelig via byggevareforhandlere, som igjen selger til byggmestre eller direkte til forbruker. Det resterende salget går til industrikunder som boligprodusenter og store byggefirmaer. Du vil få ansvar for din egen kundeportefølje, og herunder videreutvikle både eksisterende og nye kundeforhold. Ideelt sett er du 2/3 av tiden «på veien» eller i dialog med kunden på telefon, epost eller messer, og 1/3 av tiden utarbeider du løsninger i tegne- og ordreprogrammet.

Hva skal til for å lykkes i rollen?
Du får energi av å møte mennesker, du tør å ta plass og byr på deg selv i møte med kunden, du har høy integritet og leverer det du har lovet. Du har erfaring fra oppsøkende salg og kan vise til gode resultater. Dersom du ikke har førerkort bør du være i verdenseliten på sykkel.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta kontakt med Mercuri Urval ved Andreas de Lange, tlf. 975 59 056, Hege Rødland, tlf. 975 59 053, eller Lisbeth Skjelbreid i Inwido, tlf. 402 80 105. Søk på stillingen ved å laste opp din cv og søknad snarest. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver.

Søk stilling

Vis flere stillinger: