Financial Controller

NCCs boligutviklingsenhet drives innen forretningsområdet NCC Housing og på åtte geografiske markeder i Norden, Tyskland, St. Petersburg og Baltikum, noe som gjør NCC til en ledende boligutvikler i Nord-Europa. NCC Bolig er en av landets ledende og mest erfarne boligleverandører.

FirmaNCC Utvikling
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist01.11.2015

Vil du være med å sette preg på bybildet og drive frem gode eiendomsprosjekter i regionen?

Som vår nye Financial Controller får du ansvar for regnskap, budsjettering, rapportering av vår finansielle og operasjonelle utvikling, samt bidra til gode beslutningsgrunnlag i ulike prosjekter. Du vil bidra til i planlegging og gjennomføring av periodiske forecaster, controlling og oppfølging av selskapenes resultater. Du vil rapportere til Head of Finance for Business Unit Denmark Norway (DK).

Vår nye Financial Controller har høyere økonomisk utdannelse og relevant arbeidserfaring, gjerne fra regnskap/revisjon. Som person er du analytisk med god regnskaps- og forretningsforståelse. Riktig person bør være proaktiv, løsningsorientert, og trives i et hektisk miljø. Du behersker engelsk skriftlig og muntlig, samt Excel på et høyt nivå.

For å lykkes må du være dyktig på regnskap, analyse, og formidle funn. Du må være omgjengelig, har gjennomslagskraft og samarbeide godt på tvers av landegrenser. Du bør være detaljorientert, strukturert og grundig. Erfaring fra IFRS, prosjektøkonomi, selskapsskatt og moms vil være en stor fordel.

Vi tilbyr en sentral og faglig utfordrende rolle i et spennende internasjonalt selskap med positive framtidsutsikter. Arbeidssted er Bergen, men noe reisevirksomhet, primært til Stockholm og København, må forventes.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Geir Lislerud, tlf. 975 59 052 og Andreas de Lange, tlf. 975 59 056. Vis interesse for stillingen ved å laste opp din CV på www.mercuriurval.no og søknad snarest, og innen 1. november. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Vis flere stillinger: