Bruplanleggere

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7000 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region midt
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim, evt. Steinkjer eller Molde
Søknadsfrist28.10.2015

Ved bru- og ferjekaiseksjonen i Statens vegvesen Region midt er det ledig to stillinger som bruplanleggere. Arbeidssted er Steinkjer eller Trondheim. For spesielt kvalifiserte søkere kan arbeidssted Molde bli vurdert. Vi ber om at du oppgir ønsket arbeidssted i søknaden.

Våre medarbeidere er delt i to faggrupper. En gruppe jobber med planlegging, prosjektering, kontrollberegning og bruberedskap, den andre med forvaltning samt drift og vedlikehold av bruer og ferjekaier. Gruppene har hver sin seksjonsleder og arbeider regionalt. I tillegg har seksjonen et landsdekkende kompetanseansvar for stålbruer og ferjekaier. De ledige stillingene er innenfor fagområdet planlegging og prosjektering av bruer. Seksjonen består i dag av 29 medarbeidere. Vi har et godt arbeidsmiljø med fokus på faglig utvikling. De ansatte er fordelt på kontorsteder i Steinkjer, Trondheim, Molde og Ålesund. Det må påregnes oppdrag i hele regionen. I forbindelse med den landsdekkende spesialistfunksjonen kan oppdrag i andre regioner være aktuelt.

Hva skal du jobbe med?

Du vil arbeide med planlegging av bruer til kommunedelplaner og reguleringsplaner samt prosjektering av bruer. I tillegg vil du kunne bli involvert i prosjektering av vedlikeholdstiltak og klassifisering av eksisterende brumasse. Du vil inngå i seksjonens sterke fagmiljø i arbeidet med å planlegge konstruksjoner med god sikkerhet og lang levetid. Arbeidet vil foregå i samarbeid med kolleger innenfor flere fagfelt i tillegg til konsulenter og oppdragsgivere. Det må påregnes noe reising, i hovedsak innenfor regionen. I regionen pågår for tiden planlegging av ferjefri E39 som innebærer utvikling av grensesprengende teknologi innenfor brufaget. For egnede søkere vil dette kunne være et aktuelt arbeidsområde.

Hvem er du?

Du har minimum 3-årig ingeniørutdanning med konstruksjonsteknikk, bygg eller anleggsfag som studieretning. Det vil bli lagt stor vekt på relevant erfaring innen prosjektering av betong- og stålkonstruksjoner. Til tegningsarbeidet benyttes dak-programmet AutoCad, og det er ønskelig at du har erfaring med dette fra før. Vi søker medarbeidere som er gode til å samarbeide samtidig som de kan arbeide selvstendig og effektivt. Kontrakter, håndbøker og regelverk er skrevet på norsk, så det er en forutsetning med god norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne i tillegg til god engelsk forståelse. Det kreves også førerkort klasse B.

Hva tilbyr vi?

Hos oss vil du få fremtidsrettede og interessante arbeidsoppgaver og gode muligheter for faglig utvikling.

Videre kan vi tilby gunstige arbeidstidsordninger, gode pensjons- og forsikringsordninger, samt gode muligheter for etter- og videreutdanning.

Lønn fastsettes etter nærmere avtale i henhold til etatens lønnspolitikk. Fra lønnen trekkes 2% pensjonsinnskudd til Statens pensjonskasse.

Annet

Statens vegvesen skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Søknad med CV sendes elektronisk, søk her

Bekreftede kopier av vitnemål og attester tas med ved et eventuelt intervju.

Vi gjør oppmerksom på at søkerlisten kan bli offentliggjort, selv om du har bedt om unntak fra denne, jf.Offl. § 25. Du vil i så fall bli varslet.