Administrerende Direktør

Georg Andresen & Sønner A.S. (GAS) er et ingeniør- og entreprenørselskap med røtter helt tilbake til 1908. Bedriften utfører oppdrag både for offentlige og private byggherrer innenfor alle typer entrepriseformer. Prosjektene i GAS har stor spennvidde og omfatter boliger, næringsbygg og offentlige bygg – både som nybygg og rehabilitering.

GAS har gjennom mange år opparbeidet seg et godt omdømme og oppleves som en solid og seriøs samarbeidspartner som leverer kvalitetsarbeid til avtalt tid og pris. Selskapet har opparbeidet seg en god posisjon i markedet og har et godt et nettverk av dyktige samarbeidspartnere. GAS er lokalisert på Fornebu og har i dag 20 fast ansatte.

Selskapet har ambisjoner om vekst og vi trenger å styrke vår totale satsning i tiden fremover. Nåværende Daglig Leder ønsker å gå over i en rolle som arbeidende styreformann med fokus på salgsaktiviteter og vi søker derfor hans etterfølger.

FirmaGeorg Andresen & Sønner
FylkeAkershus
StedFornebu
Søknadsfristsnarest

Vil du lede et entreprenørselskap i vekst?

Som vår nye Administrerende Direktør vil du ha ansvaret for å lede og videreutvikle virksomheten. Dette innebærer blant annet økonomi- og lederansvar, utstrakt kontakt med våre samarbeidspartnere og kunder, og innsalg av nye oppdrag. Du vil være en samlende og tydelig leder som har fokus på å skape ytterligere vekst, sette klare mål og skape engasjement og eierskap til disse målene. Gjennom systematisk innsats bidrar du aktivt til at GAS blir et enda mer lønnsomt og profesjonelt selskap, som leverer suksessfulle prosjekter til våre kunder.

Vi søker deg som har erfaring fra bygg/eiendomsbransjen, ledererfaring og et godt kontaktnett innenfor bransjen. Din utdannelse er trolig som Sivilingeniør/Ingeniør-Bygg. Som person er du flink til å bygge relasjoner relasjonsbygger, og du er opptatt av å skape resultater. Stillingen krever utstrakt samarbeide internt og eksternt, noe som tilsier at du er flink med mennesker og kommuniserer godt med andre, uavhengig av stillingsnivå og posisjon.

Vi tilbyr en spennende lederstilling i en tradisjonsrik og fremtidsrettet bedrift. Du vil bli del av en bedrift som legger stor vekt på et utviklende og godt arbeidsmiljø, som vet at erfarne og kunnskapsrike medarbeidere er bedriftens beste ressurs. Du vil få konkurransedyktige betingelser.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Sverre Palm, tlf. 975 59 039 eller Tina Aarholt Nilsen, tlf. 975 59 064. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver.

Søk stilling

Vis flere stillinger: