Prosjektleder Tromsø

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7000 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region nord
FylkeTroms
StedTromsø
Søknadsfrist28.10.2015

Vil du være med på å utvikle Tromsøs fremtidige vei- og transportsystem?

Statens vegvesen Region nord søker prosjektleder som skal bidra til planlegging og gjennomføring av tiltak på riks- og fylkesveinettet i og rundt Tromsø. Sammen med Tromsø kommune og Troms fylkeskommune skal vi gjennom prosjekt «Transportnett Tromsø» og «Belønningsordningen» planlegge det fremtidige transportnettet for Tromsø, som skal sikre et trygt vegsystem som er tilpasset fremtidens trafikkmønster.

Les mer om «Transportnett Tromsø»: http://www.tromso.kommune.no/transportnett-tromsoe.312034.no.html

Les mer om «Belønningsordningen»: https://www.regjeringen.no/no/tema/transport-og-kommunikasjon/kollektivtransport/belonningsordningen/id426204/

Til denne spennende jobben ser vi nå etter en dyktig prosjektleder. Stillingen er prosjektorganisert og vil bli underlagt Vegavdeling Troms. Kontorsted vil være Tromsø.

Arbeidsområde

Prosjektleder får ansvar for de tiltak som omhandler riks – og fylkesveinettet, og får derav det totale ansvaret for planlegging, gjennomføring, kvalitet, HMS, personal og økonomi for prosjektets totale portefølje av prosjekter. Prosjektlederen er Statens vegvesen sin representant inn i prosjektgruppene for «Transportnett Tromsø» og «Belønningsordningen». Prosjektleder vil rapportere til avdelingsdirektør i vegavdeling Troms, og inngår i ledergruppen i vegavdelingen.

Kvalifikasjoner:

Stillingen krever utdanning på universitets- eller høyskolenivå, minimum 3 år, og gjerne med areal- og transportplanlegging i fagkretsen. Vi ser også gjerne at du har teknisk bakgrunn. For kandidater med sterk og allsidig praksis fra aktuelle fagområder, eventuelt etterutdanning, og gode og personlige forutsetninger for stillingen, kan kravet til utdanning fravikes.

Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, ber vi om en autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra NOKUT ( www.nokut.no).

Vi søker en initiativrik og resultatorientert person med erfaring fra prosjektgjennomføring i store prosjekter. Du bør være utadvendt, ha evne til samarbeid, god på kommunikasjon og være en pådriver i utviklingen av godt lagspill. Videre må du være en bidragsyter for et godt arbeidsmiljø, og være positiv til uventede utfordringer. Som prosjektleder må du ha oversikt over oppgavene og bidra til et godt samarbeid både internt og eksternt.

Stort engasjement, mye ansvar og faglig utvikling

Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et engasjert og tungt fagmiljø som tenker nytt, deler kunnskap og jobber tett sammen. Du påvirker samfunnsutviklingen, og du får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg viktige oppgaver med mye ansvar, og vi trenger medarbeidere som ønsker å utvikle seg i takt med nye utfordringer.

Medarbeiderne våre forteller om spennende arbeidshverdager med god balanse mellom arbeid og fritid, og vi tilbyr også disse godene:

  • introduksjonsprogram og fadderordning
  • egne lederutviklingsprogram
  • fleksitid og gode ordninger for avspasering
  • pensjonsordning og mulighet for lån i Statens pensjonskasse
  • etatsskoler og gode muligheter for faglig påfyll

Lønn avtales nærmere i samsvar med vår lønnspolitikk.

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til avdelingsdirektør Rigmor Thorsteinsen på telefon 906 35 249 eller e-post: rigmor.thorsteinsen@vegvesen.no

Statens vegvesen skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile befolkningen. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Vi gjør oppmerksom på at søkerlisten kan bli offentliggjort, selv om du har bedt om unntak fra denne, jf.Offl. § 25. Du vil i så fall bli varslet.

Søk på jobben her

Vis flere stillinger: