Fritzøe med Swisspearl-avtale

Fritzøe Engros AS har gjort avtale om salg og distribusjon av SwissPearl Fasadeplater av sementkompositt i Norge med Swisspearl Nordic AS.

SwissPearl-fasadeplater er produsert av høyeste kvalitet Portlandsement, syntetiske fibre, cellulose og stabile pigmenter. Den egenutviklede sveitsiske prosessen med de spesielle overflatene, impregnerte kantene og baksidebehandlingen er med på å sikre optimal kvalitet og styrke i de komprimerte platene. Millioner av plater er siden 1985 montert over hele verden og de har bevist sin holdbarhet over lang tid med ekte sveitsisk kvalitet.

- Vi er veldig fornøyd med denne avtalen og de muligheter som ligger i dette. SwissPearl-fasadeplater som produkt er meget spennende og vil passe godt inn i vår totale produktportefølje og de planer vi har for fremtiden. Produktet passer også meget bra inn i norske forhold med sin lange holdbarhet og høye miljøprofil, sier adm. dir. Espen Randsted, Fritzøe Engros AS.
Espen Stensøy, Country Sales Manager for SwissPearl Nordic AS: - Vi er glade for å kunngjøre utnevnelsen av en ny distributør av SwissPearl-fasadeplater i Norge. Dette bidrar til vår strategi for fortsatt vekst og suksess for SwissPearl i Norge. SwissPearl har høye ambisjoner for fremtiden og Fritzøe Engros er en viktig medspiller i tillegg til de eksisterende kanalene vi har i dag.