Erling Dokk Holm.

By- og regionutvikling – friske innspill på Bygg Reis Deg-konferanse

Spennende at Bygg Reis Deg setter by- og regionutvikling på dagsordenen, sier Erling Dokk Holm.

Torsdag 15. oktober kl. 12.00 - åpner han totimerskonferansen hvor også den anerkjente arkitekten Rory Bergin fra HTA Architects i London og byutviklingsdirektør Bård Folke Fredriksen stiller som foredragsholdere. Terje Svabø leder konferansen.
- Det er stor oppmerksomhet og interesse for by- og regionutvikling i Norge, sier Halvard Gavelstad, adm. direktør i Bygg Reis Deg AS. - Derfor har vi valgt å prioritere dette temaet i årets konferanseprogram med spesiell fokus på Oslo. Det er Dokk Holm enig i;
- Det er mange interessante problemstillinger knyttet til by- og stedsutvikling. Vi trenger dialog og tverrfaglig kommunikasjon og nye ideer for å lykkes bedre. Jeg kommer bl.a til å problematisere rundt diskusjonen om større og mindre kommuner, og utfordringene i et effektivt regionalt samarbeid, sier Dokk Holm som også deltar i en debatt sammen Bård Folke Fredriksen, ordføreren i Skedsmo, Ole Jacob Flæten, fraksjonsleder for Arbeiderpartiet i byutviklingskomiteen, Anders Rødberg-Larsen og markedsdirektør Kjell Kvarekvål fra entreprenørselskapet JM Norge AS.
- Bærekraftig byutvikling og infrastruktur er selve bærebjelken for byggenæringen. Jeg ser frem til dialogen mellom politikk og fag på konferansen, sier Halvard Gavelstad, i Bygg Reis Deg AS.