Ledende montør - infrastrukturnettverk

Experis er Norges største rekrutterings- og konsulentselskap med 850 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter, rekruttering og prosjektløsninger innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

Som konsulent i Experis får du tilgang til et bredt spekter av utfordrende stillinger og prosjektoppdrag. Sammen med oss bygger du din karriere. Vi bidrar til at du når dine mål på kort og lang sikt gjennom vårt nasjonale og globale nettverk. Besøk oss på experis.no.

FirmaExperis
FylkeOslo
Søknadsfrist23.10.2015

Experis leter etter en konsulent som vil jobbe som ledende montør på store infrastrukturnettverks prosjekter i Oslo. Ledende montør er arbeidsleder for sitt team. Som ledende montør skal du styre teamets ressurser og arbeidsoppgaver, samt være ansvarlig for sikkerheten og valg av arbeidsmetoder i henhold til FSE. Ledende montør er Prosjektleders bindeledd til montørene i felt og skal kunne utføre andre oppgaver som kan bli delegert fra Prosjektleder.

Som leder for ditt team er du ansvarlig for å følge opp at teamet leverer de tjenester som til enhver tid er avtalt med kundene til avtalt tid, kvalitet og pris. Teamets oppdrag skal utføres i samsvar med gjeldende myndighetskrav, kontrakter og interne rutiner hos kunden. Som ledende montør vil du rapportere til prosjektleder.

Din bakgrunn

Du er elektriker (Gr. L) eller energimontør (Gr. A/H). Du har erfaring fra anleggs/entreprenørvirksomhet med solid teknisk kunnskap om de oppgaver som skal utføres. Du har også erfaring med sikkerhetsarbeider innen elektro yrket og funksjoner for dette.

Du har gode lederegenskaper og samarbeidsevner. Du trives med både praktiske og administrative arbeidsoppgaver.

Du har høy serviceinnstilling og viser et sterkt engasjement for ditt arbeid. Du har også stor evne til å planlegge, koordinere og følge opp.

Som konsulent i Experis vil du i dette oppdraget jobbe i en internasjonal bedrift som i dag har flere store prosjekter med lang tidshorisont i Oslo-området og andre deler av landet.

Hva kan Experis tilby deg

Vil du være med og videreutvikle Norges største rekrutterings- og konsulent selskap? Vi arbeider med Norges ledende virksomheter, og har et stort internasjonalt nettverk. Du vil få store muligheter for personlig og faglig utvikling, og varierte og utfordrende oppdrag. Vi har konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordninger og et sterkt sosialt miljø. Du får god oppfølging av din egen rådgiver og personlig karriereveiledning. Vi tilbyr også et bredt spekter av ulike kurs. I tillegg vil du få muligheten til å delta på flere av våre faglige og sosiale arrangementer samt rabatter på trening, bank/forsikring, studier, helse/fritid.

Interessert?

Søk her Har du spørsmål om stillingen er du velkommen til å kontakte Hans-Peter Johansson på mail hans-peter.johansson@no.experis.com eller på tlf.: 402 92 652.

Besøk oss på www.experis.no og følg oss på LinkedIn på Experis Norway https://www.linkedin.com/company/experis-norge

Søknader vil behandles fortløpende.

Vis flere stillinger: