Vil du lede alle drift- og mindre vegutbyggingsprosjekter i Møre og Romsdal?

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7000 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region midt
FylkeMøre og Romsdal
StedMolde
Søknadsfrist01.11.2015

Statens vegvesen Region midt har nå ledig stilling som seksjonsleder for vegseksjonen Møre og Romsdal. Seksjonen har ansvar for utbygging, drift og vedlikehold av riks- og fylkesveger i fylket på vegne av Møre og Romsdal Fylkeskommune og Staten. Den har 43 medarbeidere fordelt på kontor i Molde, Ålesund og Åndalsnes. Seksjonen er prosjektorganisert med prosjekter for både utbygging, drift og vedlikehold, og opererer tett opp mot vegen og trafikantene. Som seksjonsleder vil du gjøre en innsats som betyr mye for de som skal ferdes trygt langs vegene våre.

Hva skal du jobbe med?
Din hovedoppgave vil være ledelse av vegseksjonen med tilhørende budsjett- og personalansvar for dine medarbeidere. Du er også faglig ansvarlig for vegseksjonens oppgaver, men til denne jobben får du støtte fra fire kompetente prosjektledere.

I tillegg skal du sørge for effektiv og trygg gjennomføring av mange oppgaver som prosjektplanlegging, prosjektavslutning og disponering av personell. Videre vil du arbeide med langtidsplaner og strategiske spørsmål, blant annet kontraktstrategier internt i vegvesenet og sammen med fylkeskommunen. Du vil også være i kontakt med trafikanter, interesseorganisasjoner, kommuner, andre offentlige etater og media.

Som seksjonsleder inngår du vegavdelingens ledergruppe, og du rapporterer til avdelingsdirektøren. Som resten av avdelingsledelsen vil du ha kontor i Molde.

Hvem er du?
Du må ha minimum treårig relevant bachelorutdanning eller lignende fra universitet eller høgskole. Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen i utlandet, må den være godkjent av NOKUT (www.nokut.no).

Du må ha erfaring fra prosjekt- og personalledelse. Det er en fordel at du har erfaring fra offentlig sektor, og/eller erfaring fra prosjektering, utbygging, drift eller vedlikehold av veg.

Vi vektlegger personlig egnethet spesielt. Du er en analytisk, motiverende, samlende og kommunikativ leder som tar vare på dine medarbeidere. Du omsetter strategier til handlinger, er dyktig på prosjektstruktur og er en pådriver for at målene til seksjonen og medarbeiderne nås.

Hva tilbyr vi?

  • Engasjerende og viktige samfunnsoppgaver.
  • Fleksibel arbeidstid.
  • Lønn fastsettes etter nærmere avtale i henhold til etatens lønnspolitikk. Fra lønnen trekkes 2 % pensjonsinnskudd til Statens pensjonskasse.
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger, samt muligheter for etter- og videreutdanning.

Annet
Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om din søknad kan bli offentliggjort selv om du har bedt om unntak fra offentlig søkerliste. Du vil bli varslet om dette.

Statens vegvesen jobber for likestilling og mangfold. Vi ønsker medarbeidere av begge kjønn, fra alle aldersgrupper og fra ulike etniske grupper og nasjonaliteter. Dessuten er vi en IA-bedrift og arbeider aktivt for å rekruttere flere medarbeidere med nedsatt funksjonsevne.

Søknad med CV sendes elektronisk. Vi setter pris på om du har anledning til å laste opp dine vitnemål. Originale vitnemål og attester samt bekreftede kopier tas med til et eventuelt intervju.

Nærmere opplysninger om stillingen kan du få ved å kontakte avdelingsdirektør for Vegavdeling Møre og Romsdal, Ole Jan Tønnesen på mob: 92029592.

Søk stillingen her

Vis flere stillinger: