Daglig leder Rune Moen i Djerving.

Kjell Ludvigsen blir Djerving

De byggetekniske rådgiverne i Kjell Ludvigsen markerer selskapets 30 år i bransjen med å fornye seg med navnet Djerving.

Kjell Ludvigsen har spesialisert seg på byggeteknisk rådgivning med fokus på plasstøpt betong i 30 år. Ingeniørselskapet er i en periode med hyppig vekst og fornying, og skifter nå profilen og navnet til Djerving.

– Navnet betyr flere ting. Å være en djerving har sin rot fra norrøn tid, og vil si å være en modig og uredd person, men Djerving kan også være kombinasjon av djerv og ingeniør, altså en modig og uredd ingeniør. Vi mener vi er nettopp det, sier daglig leder Rune Moen.

Siden Moen startet som daglig leder i 2011, har antallet ansatte fordoblet seg fra ni til 18, gjennomsnittsalderen har gått ned, og kvinneandelen har gått opp fra null til fire.

Bredere fokus

Bedriften har også utvidet sitt byggetekniske fokus med prefabrikkerte betongelementer og stålkonstruksjoner.

– Det er nok her vi ser størst potensial for vekst fremover også, røper Moen, som bekrefter at ingeniørbedriften Djerving absolutt har ambisjoner om å fortsette å vokse.

Moen og kollegene flyttet inn i nye lokaler i april, hvor de også har rom for å vokse til opptil 25 ansatte, og ytterligere opptil 40 dersom en opsjon på økt leieareal tiltres.

Det nye navnet og nye profilen er utviklet i samarbeid med kommunikasjonsbyrået Leidar Creative, og målet er at bedriften skal ha et navn og profil som kan ta dem videre inn i fremtiden, samtidig som font- og fargebruk forankrer den 30 år gamle rådgiverbedriften i historien.

– Vi skal ikke fremstå som et nytt selskap, påpeker Moen.

Best under press

Kjell Ludvigsen, og nå Djerving, tar oppdrag for byggherrer i forskjellige prosjekter, men har i all hovedsak fokusert på entreprenør- og leverandørsiden.

– Det trives vi egentlig veldig godt med. Vi får jobbe mye med gjennomføringen av prosjektene, og vi ser raskt resultatene av arbeidet vårt. Det er et tøft miljø hvor det stilles tydelige krav, og vi mener at det er da vi er best, sier Moen.

Det nye navnet og den nye profilen ble lansert for de ansatte i Djerving torsdag, og offentliggjort fredag med lanseringen av nettsiden djerving.no.