Lanserer to Buildit-verktøy på Bygg Reis Deg

- På årets Bygg Reis Deg lanserer vi det eneste norske fremdrifts- og tilbudsinnhentingsverktøyet på web, sier daglig leder Christian Magnus Krag i Buildit AS .

- 14. oktober kl. 12.00 lanserer vi MyOffer , som er Norges første tilbudsinnhenting- og sammenstillings modul på web. Her kan du sende ut forespørsler til dine underentreprenører der de kan prise jobben i et selvforklarende grensesnitt og sende dette tilbake i samme format, slik at du som mottaker kan lese dette i en tilbu dssammenstilling, forklarer han, og forteller om nok en nyhet dagen etter.
- 15. oktober kl. 12.00 lanserer vi MyPlanner som blir Norges første planleggingsverktøy på web. Med denne modulen utformer du prosjektet med Gantt -diagram for planlegging og fremdriftsrapportering. Du trekker på denne måten kalkyle n rett inn i planleggingen, sier Krag om den nye planleggingsmodulen, legger Krag til.
Bakteppet for disse modulene er at Buildit i lengre tid har arbeidet med en trinnvis utvikling av et bransjesystem på web som er spesialtilpasset bygg-, anleggs- og eiendomsbransjen.

- Utfordringene i bransjen er at det finnes mange systemleverandører og systemer i markedet i dag som ikke snakker sammen. Brukerne må inn og ut av forskjellige system er som ikke overfører data til hverandre. Det er også en utfordring at systemene ikke er lett tilgjengelige når man er på byggeplassen. Med vårt nye system « Build» slipper de dette, sier Krag.

Build-systemet består av flere moduler, og er utviklet i samarbeid med kjente store bedrifter innen forsikring, boligbyggelag, kommuner og utførende entreprenører. Pilotene, som også er kunder av systemet, har bidratt til å lage en løsning som kan hjelpe bransjen til mer effektivt arbeids- og informasjonsdeling, avslutter han.