Fibo-Trespo med mange Bygg Reis Deg-nyheter

Innovasjon og produktutvikling er et hovedfokus for Fibo-Trespo AS og de lanserer flere nyheter under Bygg Reis Deg-messen.

Fibo-Trespo har som eneste produsent veggpanel med tredimensjonalt trykk der det er både høyde- og overflateforskjell mellom flisene og fugene. De lanserer nå fire nye design med stort flismønster i Crescendo kolleksjonen.

Marcato

Isommer lanserte de en ny Marcato-serie med hvite paneler med smale hvite fuger. Nå utvides denne kolleksjonen med nye design og flere flisstørrelser, slik at det totalt nå er 28 nye kombinasjoner veggløsninger.

Marcato-serien med smale grå fuger ble lansert for to år siden, og har ifølge Fibo-Trespo vært en kjempesuksess. Nå utvider de denne med 13 nye design.

Colour Collection

- Vi har sett at veggpanel i høyglans overflate har blitt mer og mer populært, samtidig som våre kunder også ønsker en smalere fugebredde på panelene, skriver selskapet i en melding.

Nå lanserer Fibo-Trespo en helt ny kolleksjon i 28 forskjellige farger som kan leveres i 8 forskjellige flisstørrelser. Her er det bare å slippe fantasien løs og kombinere flisstørrelser og farger enten man skal lage nytt bad eller rehabilitere det eksisterende badet.

Trendeksperter mener at ekstra matt overflate er en løsning mange vil velge som veggoverflate fremover. Derfor kommer de nå med 12 farger som kan leveres i ni forskjellige flisstørrelser i en ekstra matt overflate med hvite fuger.

Kitchen board

Fibo-Trespo er spesialtilpasset for montering mellom benk og overskap på kjøkkenet.

- Kitchen board er en er en sikker og varig løsning som er enkel å montere og gir en lettstelt overflate som tåler vannsprut og temperatursvingninger. Nå lanserer vi åtte nye design som gjør valget enda enklere for fornyelse og lekre løsninger på kjøkkenet, avslutter de.