Prosjektleder

Renovasjonsselskapet for Drammensregionen IKS (RfD) er et interkommunalt selskap som forvalter og utvikler renovasjonsordningen på vegne av ni eierkommuner. RfD skal være en synlig samfunnsaktør og deltager i eierkommunenes satsning i miljø- og klimaspørsmål. RfD er en bestillerorganisasjon med 22 ansatte, mens det operative arbeidet utføres via tjenestekjøp.

FirmaCR Group AS for Renovasjonsselskapet for Drammensregionen IKS (RfD)
FylkeBuskerud
Søknadsfrist22.10.2015

RfD søker en engasjert prosjektleder som skal ha ansvaret for gjennomføringen av flere store utviklings og byggeprosjekter. Du vil jobbe med prosjekter som skal bidra til miljøvennlig utnyttelse av ressurser og som har stor betydning for utvikling i Drammensdistriktet. Vi søker etter en erfaren prosjektleder med kunnskap om

  • Ledelse av større og omfattende prosjekter
  • Rollen som byggherre
  • Offentlige anskaffelser og offentlig forvaltning
  • Kommunale beslutningsprosesser spesielt innenfor teknisk sektor

Du må ha høyere teknisk eller økonomisk utdannelse. Din evne til å samarbeide godt med andre ved å dele kunnskap, erfaringer og informasjon samt støtte andre for å nå teamets mål har stor betydning. Du må gjennomføre planer med engasjement og utholdenhet; samt oppnå kvalitetsmessige gode resultater. Vi vil legge vekt på at du handler på eget initiativ, får ting til å skje og aksepterer ansvar for resultater. Din evne til å bygge nyttige nettverk og utnytte disse for å nå dine mål samt din evne til raskt å sette deg inn i komplekse spørsmål og problemer vil bli lagt vekt på.

Henvendelser rettes til vår rådgiver i CR Group AS, Jon Steen 932 92 400.

Kortfattet søknad med CV sendes via www.crgroup.no – ledige stillinger innen 22. oktober 2015. Attester og vitnemål vil vi eventuelt komme tilbake til på et senere tidspunkt. CR Group innestår for konfidensiell behandling av alle henvendelser inntil nærmere avtale, også overfor vår oppdragsgiver.